zeynepkilinc son 31 🤭❤️
Son Kaç Gün Kızlar 😍
Serpil-Harun21 hayırlı olsun öncelikle ilk doğum mu ikinci mi erken gelmiş biraz 😊
Jdjdjdjk aynen hiç riske aTmaya gerek yok ya öylede acı çekiyorsun sezaryanda da sonrasında ama geçmeyen bişey yok Oda gelip geçiyo ouğzden bide tıp bukadar ilerlemişken hangisi kolay ise bize hangisi hayırlı ise o olsun ya 🙏
Gaye001 sizin baya var daha aslımda biraz hele son günler hiç geçmiyo canım 😌😌
zeynepkilinc Son 67🥰
Halimeege hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah ya 🙏
Kızlar hangimiz önce doğurursak tecrübelerimizide paylaşalım ya 🥰🥰
zeynepkilinc Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🤲
esraebe_ ilk doğumum benim 😀
zeynepkilinc son 87💙 ama sezaryen Ben onu 75-80 diye hesaplıyorum
zeynepkilinc boyle korku heyecan bıde sey ya boyle senden bı parca olacak cok tuaf bı duygu 🥰
zeynepkilinc Son 101 gece 12 den sonra 🤗 çift rakamlılara düşüyorum artık çok şükür 🙏
Burcu_akbb aynen sezaryende 1 hafta erken alıyorlar ama olsun zaman su gibi akıyo valla bir bakmışsınız son 10 😌
Happy_001 evet ya eşim bile okadar heyecanlı ki farkındayım o bile suratından hareketlerinden belli iyimisin sancı varmı diyip diyip duruyo çok farklı ya 🤣
hilalmevsim_3467 zaten düştüğü an bir bakmışsınız son 1 ay falan derken gün gelmiş çatmış 🤣
zeynepkilinc 34+4 haftalık olduk çok şükür Rabbime henüz doğum şekli belli değil bugün pijama takımı aldım son eksikleri halletm çantamızıda hazrladk eksikler var bu hafta btrcem inşallah korku stres heyecan hepsi var İzmir 9 eylülde yapıcam inşallah dogumu🤲💙
zeynepkilinc bugün 37 olduk ve randevuya gidince cuma gününe sezeryan tarihi verildi hala şok içindeyim
Son 3 gün 🐣 umarım gelir prensesim yoksa ssvd olamayacağım 🙄😬
poyrazinannesi3547 hadi hayırlısı işe inşallah kucağınıza alırsınız zaten 34 sen sonra herşey olabilir diyodu benim doktorum hazırlıklı olmak iyi benim bile 15 gün önce hazırladım eksikler bitmiyor kendime ve bebeğe çorap koymayı unutmuşum çantaya bugün formda gördüm onları bugün koydum 😂
Nazmomyy neden okadar erken verildi ki