babycom456 resim yükle diye google a yaz canım resimyükle io diye bir site çıkıyor ona gir resim için link veriyor onu yapıştır
Testlerime bakar mısınız lütfen
M-eng95 Ay aynı benim testim gibi çıkmış gebelik var hayırlı olsun 🤭
M-eng95 cok tesekkür ederim 🙏🙏🙏
M-eng95 Var cnm benimde öyleydi şuan şükürler olsun 11 haftalık hamileyim gözün aydın senin de hamilesin
Canım benim gebelik yokken kan hep 0.1 veya 0.2 gibi Çıkıyordu 2 bile olduğunu görmedim doktorunun 4,99 a ihtimalin var demesi gerekirdi ilgilenmedi mi acaba anlamadım ayrıca testinde de çok yeni var görünüyor kesinlikle hemen kan ver derim hamilesin bence🥰🥰
designermom valla zaten az önce dayanamadım gittim kan verdim :)) hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz 2 saate çıkacakmış evet ilgilenmedi adetin 1 hafta geçerse gel dedi benimde evet daha önce 0.2 0.4 çıkıyordu. 4.99 gebeliği çok yeni fark ettim diye düşünüyorum bu gün adeti bekledim gelmedi umarım pozitif çıkar :)
M-eng95 İnşallah hamilesin canım 🥰
Kan vermelisin
Hayırlı evlat olsun inşallah 🤲
designermom @Eda0007 @derindemir @Cananazap canımmmm verdim kanı 106,82 çıktı o kadar mutluyum kiiiiiii 🥰
M-eng95 canim çok çok sevindim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin,darısı insallah bu güzel haberi bekleyen diğer kardeşlerimin basına 🥰🥰ilk haftalar çok dikkat et kendine ağır kaldırma,kendini yorma:)
designermom amin inşallah kuzummmmm inşallah Allah her bekleyene sağlıkla nasip etsin
M-eng95 Maşallah canım yeni hamilesin o zaman 2 günde bir tekrar kan ver 2 katına çıkması gerek inşallah ❤️
M-eng95 nasıl mutlu oldum canım hayırlı olsun.darısı keseye bebişe ve kalp atışına inş🥳🥳
Merhabalar benimde adetimden 7 gün geçti adet olacağım gunleri de sayarsak ben dayanamadım adetimin 4’üncü gününde kan verdim sonuç 0.38 çıktı hemşire çok erken gelmişsin ben bayağı geçmiştir zannettim dedi daha oncede kan vermeden test yapmıştım pozitif çıktı ikinci çizgi silkti hastane de yaptığımız negatifti hamilelik var mı yok mu bilmiyorum acaba tekrar kan versem mi 0.38 cıkması ne oluyor