TugceZeynep08 amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Testlerime bakar mısınız lütfen
M-eng95 evet canım🥳
Resmi nasıl yüklüyosunuz acaba bende sormak istiyodum ama yukleyemedım
babycom456 resim yükle diye google a yaz canım resimyükle io diye bir site çıkıyor ona gir resim için link veriyor onu yapıştır
M-eng95 Ay aynı benim testim gibi çıkmış gebelik var hayırlı olsun 🤭
M-eng95 cok tesekkür ederim 🙏🙏🙏
M-eng95 Var cnm benimde öyleydi şuan şükürler olsun 11 haftalık hamileyim gözün aydın senin de hamilesin
Canım benim gebelik yokken kan hep 0.1 veya 0.2 gibi Çıkıyordu 2 bile olduğunu görmedim doktorunun 4,99 a ihtimalin var demesi gerekirdi ilgilenmedi mi acaba anlamadım ayrıca testinde de çok yeni var görünüyor kesinlikle hemen kan ver derim hamilesin bence🥰🥰
designermom valla zaten az önce dayanamadım gittim kan verdim :)) hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz 2 saate çıkacakmış evet ilgilenmedi adetin 1 hafta geçerse gel dedi benimde evet daha önce 0.2 0.4 çıkıyordu. 4.99 gebeliği çok yeni fark ettim diye düşünüyorum bu gün adeti bekledim gelmedi umarım pozitif çıkar :)
M-eng95 İnşallah hamilesin canım 🥰
Kan vermelisin
Hayırlı evlat olsun inşallah 🤲
designermom @Eda0007 @derindemir @Cananazap canımmmm verdim kanı 106,82 çıktı o kadar mutluyum kiiiiiii 🥰
M-eng95 canim çok çok sevindim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin,darısı insallah bu güzel haberi bekleyen diğer kardeşlerimin basına 🥰🥰ilk haftalar çok dikkat et kendine ağır kaldırma,kendini yorma:)
designermom amin inşallah kuzummmmm inşallah Allah her bekleyene sağlıkla nasip etsin
M-eng95 Maşallah canım yeni hamilesin o zaman 2 günde bir tekrar kan ver 2 katına çıkması gerek inşallah ❤️