M-eng95 hayırlı olsun tebrik ederiö gecikmenin kaçıncı günü verdiniz kanı

M-eng95 Maşallah canım yeni hamilesin o zaman 2 günde bir tekrar kan ver 2 katına çıkması gerek inşallah ❤️

M-eng95 nasıl mutlu oldum canım hayırlı olsun.darısı keseye bebişe ve kalp atışına inş🥳🥳

Merhabalar benimde adetimden 7 gün geçti adet olacağım gunleri de sayarsak ben dayanamadım adetimin 4’üncü gününde kan verdim sonuç 0.38 çıktı hemşire çok erken gelmişsin ben bayağı geçmiştir zannettim dedi daha oncede kan vermeden test yapmıştım pozitif çıktı ikinci çizgi silkti hastane de yaptığımız negatifti hamilelik var mı yok mu bilmiyorum acaba tekrar kan versem mi 0.38 cıkması ne oluyor

LaleH0 canım bildiğim kadarıyla 5 ve üzeri gebelik demek ancak adetin bu kadar geciktiyse doktora bir görün istersen

M-eng95 yaaaa rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah çok ama çok sevindim 😊😊

Eda0007 çok teşekkür ederim Allah razı olsun amiiiin inşallahh

Cok sevindiimm rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah😍 yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin canim

Adensu_ canım adet günümde öğrendim sanırım tam 14 gün sonra oluyor :) iyi dileklerim için de çok teşekkür ederim Allah razı olsun

M-eng95 hayırlı olsun gözün Aydın çok sevindim ❤️🙏🏻🙂