M-eng95 en doğrusu kanda çıkıyo canım 1 saatlik olsa bile hemen çıkar gebe olup olmadığınız sağlık ocağında beta değerlerine baktır

TugceZeynep08 inşallah canım bu gün pazar biliyosun yarın sabaha son testimi de yapıp inşallah hayırlı haber vereceğim valla 1.5 sene oldu o kadar tedaviden sonra insan umutlanamıyor bile

Resmi nasıl yüklüyosunuz acaba bende sormak istiyodum ama yukleyemedım

M-eng95 canım bir daha kan ver 2 güne bir artıyor zaten adetine daha varken vermişsin

babycom456 resim yükle diye google a yaz canım resimyükle io diye bir site çıkıyor ona gir resim için link veriyor onu yapıştır

M-eng95 Var cnm benimde öyleydi şuan şükürler olsun 11 haftalık hamileyim gözün aydın senin de hamilesin

Canım benim gebelik yokken kan hep 0.1 veya 0.2 gibi Çıkıyordu 2 bile olduğunu görmedim doktorunun 4,99 a ihtimalin var demesi gerekirdi ilgilenmedi mi acaba anlamadım ayrıca testinde de çok yeni var görünüyor kesinlikle hemen kan ver derim hamilesin bence🥰🥰

designermom valla zaten az önce dayanamadım gittim kan verdim :)) hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz 2 saate çıkacakmış evet ilgilenmedi adetin 1 hafta geçerse gel dedi benimde evet daha önce 0.2 0.4 çıkıyordu. 4.99 gebeliği çok yeni fark ettim diye düşünüyorum bu gün adeti bekledim gelmedi umarım pozitif çıkar :)

M-eng95 İnşallah hamilesin canım 🥰
              Kan vermelisin
              Hayırlı evlat olsun inşallah 🤲