Gulcee tugce_omer_yavuz olması lazım Instagram ekle oğlumun resmi var cnm
Ttugce4161
- 6 Mar 2019
- 12 Ağu 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir??? tartışmasında
- Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir??? tartışmasındaGulcee benimde keseyi ilk alttan muayene etti cnm perdeyi bilmiyorum nasıl biseydir ama ters değil aslında karakteri öyle bana ne çok kızıyordu 🙈ama sabır çok şükür ben memnunum benim üç düşüğüm oldu pıhtilasma sebebiyle bu 5. Gebeligim com şükür ki benim takibimi iyi yaptı ki devlet hastanesi bana iğneyi kalp atışı duymadan vermem demsti ilk başlarda olduğu için biraz stres yapabilirsin bende ilk zamanlar erkek olmasından dolayı tedirgin gibiydim ama sonra sonra konuşma tarzına alisiyorsun ve tedaviyi iyi anlıyor iki arkadaşım daha amanullah beye gidiyor tavsiym üzere ki bende tavsiye üzerine gittim kendisine 🤗
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaNalkan sağol cnm Allah razı olsun inşallah darısı başına 🤲🏻
- Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir??? tartışmasındaGulcee sağol cnm Allah razı olsun ne demek yardımcı olmak isterim inşallah her zaman❤️ kontrol nasıl geçti sormayı unuttum
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaNurrrrr evet cnm ilk çocuğum ve 5. Sağ çok şükür arada üç tane düşüğüm var bugüne nasip mis Rabbime şükürler olsun 🤲🏻
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaNurrrrr herkesin bünyesi farklıdır tabiki ama ilk daha kolaydı ve kendi sancımla doğdu bu bebeğim ,suyu az olduğu için suni sancı. İle.dogum.baslatikdi
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaMehtapsato 🙈amin inşallah Allah razı olsun inşallah w
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaSibel33_34 Allah razı olsun cnm 🤲🏻
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaYasemincifci Allah razı olsun inşallah❤️
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaNurrrrr yok cnm ilk çocuğum sağ ve bu ikinci çok şükür arada dusuklerim var 🙈❤️Allah razı olsun inşallah ❤️
- Çok şükür doğurdum 🤲🏻🤲🏻 tartışmasındaSelamün aleyküm kızlar zorlu bir doğumun ardından cok şükür Rabbime nasip etti çok stresli bir hamilelik yaşadım 5. Gebeligim olduğu için sanırım ama hiç. Bir zaman umudunuzu kaybetmeyin dua dua dua eksik etmeyin ❤️❤️❤️tek elimizden gelecek budur Allah'ın izniyle ❤️🤲🏻rabbim bekleyen tüm hamile kardeşlerimi kurtarsın zorlu bir süreç ama kucağına alınca herşey bitiyor Allah'ın izniyle ❤️
- Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir??? tartışmasındaGulcee Allah razı olsun cnm amanullah bey söyledi evet 😂😂hemde dikiş atarken🙈rabbim hayırlısı ile sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
- Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir??? tartışmasındaGulcee rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲
- 5 martta doğuracaklar🤩🤩🤩🤩 tartışmasındaNil44 hayirlisi ile gelirse inşallah bizimki 4 Mart suni sancı verilecek 🤲🏻
- Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir??? tartışmasındaGulcee suni sancı ile normal doğum inşallah sezeryana bgerek kalmaz cnm kaç haftalıksn🤗
- Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir??? tartışmasındaGulcee amin inşallah Allah razı olsun inşallah yazarım hamilelik sürecinde memnunum inşallah doğumdan da memnun bir şekilde ayrilirm dua istiyorum 😍🤲🏻
- Rapor ücreti tartışmasındaCkyert daha sonra ki işlem nedir cnm
- Cati muayinesi tartışmasındaKendini kasmadigin müddetçe sorun değil 🤩doğum esnasında hep çatı muayenesi yapılıyor ben de cuma çatı muayenesi oldum pazartesi yatış verildi suni sancı ile doğum başlatılacak kaç kere daha çatı muayenesi yaparlar 😂sağlıkla sıhhatli doğsun inşallah yavrum😍
- Yatısım yapıldi dualarinizi bekliyorum🙏 tartışmasında-Seyda- Allah yardımcın olsun cnm benimde pazartesi günü doğum inşallah cok dua istiyorum bende suni sancı alacağım 🤲🏻
- Yatısım yapıldi dualarinizi bekliyorum🙏 tartışmasında-Seyda- Allah yardımcın olsun cnm benimde pazartesi günü doğum inşallah cok dua istiyorum bende suni sancı alacağım 🤲🏻