Gebzenin en iyi kadın ve doğum doktoru kimdir???
Yüzyılda akın beyi araştırdım herkes cok memnun ve görev yaptığı yerlerde cok iyi ben ona gitmeyi düşünüyorum
Birinci dogumum merkez hast. cihangir ay doktorumdu. Suan ki doktorum ceyhun ates ilgili bir doktor.👍
Gulceemedikal park amanullah Çağatay pazartesi doğumum var inşallah kolayca yaparm🤗
Gulcee amin inşallah Allah razı olsun inşallah yazarım hamilelik sürecinde memnunum inşallah doğumdan da memnun bir şekilde ayrilirm dua istiyorum 😍🤲🏻
Gulcee suni sancı ile normal doğum inşallah sezeryana bgerek kalmaz cnm kaç haftalıksn🤗
Gulcee rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲
Gulcee Allah razı olsun cnm amanullah bey söyledi evet 😂😂hemde dikiş atarken🙈rabbim hayırlısı ile sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gulcee sağol cnm Allah razı olsun ne demek yardımcı olmak isterim inşallah her zaman❤️ kontrol nasıl geçti sormayı unuttum
Gulcee benimde keseyi ilk alttan muayene etti cnm perdeyi bilmiyorum nasıl biseydir ama ters değil aslında karakteri öyle bana ne çok kızıyordu 🙈ama sabır çok şükür ben memnunum benim üç düşüğüm oldu pıhtilasma sebebiyle bu 5. Gebeligim com şükür ki benim takibimi iyi yaptı ki devlet hastanesi bana iğneyi kalp atışı duymadan vermem demsti ilk başlarda olduğu için biraz stres yapabilirsin bende ilk zamanlar erkek olmasından dolayı tedirgin gibiydim ama sonra sonra konuşma tarzına alisiyorsun ve tedaviyi iyi anlıyor iki arkadaşım daha amanullah beye gidiyor tavsiym üzere ki bende tavsiye üzerine gittim kendisine 🤗