Mel0s pazartesi randevum var cok merak edıyorum.inş memnun kalırım😊
Elif28 can beyı hıc duymadım bı araştırayım teşekkür ederm .
Miracim geçen akşam gittik merkez hast.cihangir beye yüzümüze bakmadı.
Paramızla heba olduk.asla tavsiye etmem beş karış surat ve umursamaz bı ınsan.
    Gulceemedikal park amanullah Çağatay pazartesi doğumum var inşallah kolayca yaparm🤗
      tugce4161 Allahım hayırlısıyla kırtarsın canım. Benım de pazartesı randevum var 5te dr beye😊 sezeryan mı olacaksın? Dogum sürecini be doktor beyin yaklaşımını cok merak edıyorum müsait oldugun ilk anda yazarsan cok sevınırım. Hayırlı ugurlu olsun sımdıden.
        Gulcee amin inşallah Allah razı olsun inşallah yazarım hamilelik sürecinde memnunum inşallah doğumdan da memnun bir şekilde ayrilirm dua istiyorum 😍🤲🏻
        Gulcee suni sancı ile normal doğum inşallah sezeryana bgerek kalmaz cnm kaç haftalıksn🤗
          tugce4161 ben muayene olurken doğum başladı haberı geldi amanullah beye senın sanırım selam söyledim sana 😊 hadı Allahım hayırlısyla kurtarsın inş.😊
            Gulcee Allah razı olsun cnm amanullah bey söyledi evet 😂😂hemde dikiş atarken🙈rabbim hayırlısı ile sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
              tugce4161 hayırlı uğrrlu olsun ıns bebegın.seenınle görüşmek isterim cidden soracagım seylerım olacaktır bu süreçte kaybetme benı 😊
                Gulcee sağol cnm Allah razı olsun ne demek yardımcı olmak isterim inşallah her zaman❤️ kontrol nasıl geçti sormayı unuttum
                  tugce4161 de iyi bilgili ama ben detayxı olsugun için bıra fazla soru sordum yalşasımını sevmedım bıra ters konustu.onun dısında rahımde perde var kalp şeklinde dedı. O korkutuyo ve xanımı sıkıyor sımdıye kadar komse dememeişti bana bunu.☹️
                  tugce4161 ayrıca 7haftada altan bakıcam kalp atışlarına demesi de canımı sıktı 😢perde nedemek dedım ilerleyen aylarda görecez acıklarım dedı ama erkekndogım yada dusuk rıskı yapar dedı canım sıkıldı bıraz.
                    Gulcee benimde keseyi ilk alttan muayene etti cnm perdeyi bilmiyorum nasıl biseydir ama ters değil aslında karakteri öyle bana ne çok kızıyordu 🙈ama sabır çok şükür ben memnunum benim üç düşüğüm oldu pıhtilasma sebebiyle bu 5. Gebeligim com şükür ki benim takibimi iyi yaptı ki devlet hastanesi bana iğneyi kalp atışı duymadan vermem demsti ilk başlarda olduğu için biraz stres yapabilirsin bende ilk zamanlar erkek olmasından dolayı tedirgin gibiydim ama sonra sonra konuşma tarzına alisiyorsun ve tedaviyi iyi anlıyor iki arkadaşım daha amanullah beye gidiyor tavsiym üzere ki bende tavsiye üzerine gittim kendisine 🤗
                      tugce4161 saol canım inş.hayırlı sonuclanır bızımkı de .nasıldı dogumun? Detayları dinlemek isterim ama instagram dace falan var mı?
                        Gulcee tugce_omer_yavuz olması lazım Instagram ekle oğlumun resmi var cnm
                          tugce4161 tuğçe bişey soracam kahve leke geldı dün bende bi telaşlandık faşan gece gittk dr a baska bı dra ama bişey yok dedı kalp atışı da baslamadı ya daha bılemıyoruz durum nedır.akıntı ve şeke oldumu sende hiç ?