Seydusss 16. Haftada hissetmeye başladım ilk elimi koyduğumda pit pit yapiyodu sanki biri parmagiyla itliyor gibi 🥰 ilk hamileligim
Aayse12348
- 1 Nis 2023
- 8 Ara 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Bebek Hareketleri 🥹 tartışmasında
- Şafaklar Kaç Hanımlar ❤️❤️ tartışmasında
aysu_mir17 140 😂🙏
- 20 haftalık gebelik tartışmasında
19+5 benimde ayni ya
- Gebe olduğunuzu en erken kaç gün sonra öğrendiniz? tartışmasında
mhmtsmy ilişkiden sonra 9. Gün kan testinde 6.6 cok düşüktü betam doktor cok kucuk 3 haftalik nasıl anladin hemen deyip sasirmisti 🙈 planli bi gebelikti o yuzden sabirsizdim
- Sanırım bütün hayallerim bitti tartışmasında
Gittiniz mi doktora acaba🙏
- Cinsiyet meraklılıgı 😍🤣çin takvimi ve yüzük tartışmasında
Kaderrhamza yüzük testi bende kız gösteriyordu erkek çıktı cin takvimi dogru cikti🤷♀️😂
Ben basindan beri solda hissediyorum erkek 🥰
- Bebeğinize Koyacağınız İsimler 💙💜 tartışmasında
Eymen efe 💙
- Muayene süresi tartışmasında
Kac haftada bir muayeneye gidiyorsunuz doktorum 3 haftada bir istiyor sizinkiler ne diyor ozele gidiyorum bu arada bazen 4 haftayi buluyor gitmemiz
- Ev temizliği tartışmasında
DeustchBurcu l9 etkilenmiyor musunuz ben hamileligimin başından beri uzak duruyorum zararli olabilir diye 🙄
- Ev temizliği tartışmasında
Canimm hamisler ev temizliğinde hangi ürünleri kullanıyorsunuz herseyi kullanıyor musunuz yoksa bitkisel mi
- Karnim buz gibi tartışmasında
Kubrakck57 haha en doğru karar😂 bende hic giyemem atlet 😂😂
- Karnim buz gibi tartışmasında
Sizinde karnınız soguk mu normal de vücudum sıcacık ama karnım buz gibi sizin de oyle mi
- Gözlük kullanamayanlar tartışmasında
4mevsim_1anne 10 yıldır lens kullanıyorum bende hic gözlük takmayi sevmiyordum ve lensi kullanmaktan cok memnunum 280e aldim en son 3 ay önce sanırım şeffaf numaralı lens kullanıyorum
- Gözlük kullanamayanlar tartışmasında
4mevsim_1anne gözlük lensten daha pahali canim
Samye18 ben ful tatlı yedim ilk karpuz aserdim, erkek güzelleştirir derler bende ful sivilce cikti kendimi cirkin hissediyorum😂 rahat bir hamilelik geciriyorum cok fazla migde bulantısı kusma yasamadim sadece ilk aylar bir kac kez oldu karnim sivri erkek bebeğe hamileyim çoğu tuttu soylenilenlerin 😂😂
- Diş agrısı tartışmasında
Benimde hep ağrıyor ya karanfil koyuyorum bekletiyorum yada parol iciyorum disimi fircaliyorum bol bol
- Ebebek tartışmasında
Ben gecen hafta 180e magzadan aldigimi suan indirimde 80tlye gorup sok oldum 😂😂
- Ebebek tartışmasında
Canlarim hepsiburada da e bebek indirimi var bi bakin cok guzel şeyler var 😍
- Yelek patik tartışmasında
funnymummy bendee😍😂