Canimm hamisler ev temizliğinde hangi ürünleri kullanıyorsunuz herseyi kullanıyor musunuz yoksa bitkisel mi
Ev temizliği
ayse12348 mesela çamaşır suyunun bitkiseli yok🤷🏻♀️ ben herşeyi olduğu gibi kullanıyorum
ayse12348 her şey kullanıyorum ben 😂elime ne geçerse 😂
DeustchBurcu l9 etkilenmiyor musunuz ben hamileligimin başından beri uzak duruyorum zararli olabilir diye 🙄
Ne yazikki kimyasal kullanıyorum çocuktan sonra umarım değişir düzenim Domestostan vazgeçemiyorum yeni bir ürün cikarmis Domestos köpük bide tüm yüzeyler için çıkarmış onlarin kokusunu almadan temizlik yaptığımı hissetmiyorum şu ara biraz ara vermeye çalışıyorum evlendikten sonra azalttım Fakat yinede olmadan olmuyor gibi sirkeye ağırlık vermeye çalışıyorum
ayse12348 biobellinda türk malı temizlik ürünleri kullanıyorum canım A dan z ye hemde Asla kimyalsalı evime sokmam ki alerjiğizde zaten
anneveikibebekli aşkım Domestos yoğun köpük şokta 18 e düşmüş koş 😁😁
DeustchBurcu mecbur gibi biseyiz işte napabilirizki temiz olmuyor o hissiyatı vermiyor bitkisel markalar
Burnumageliyoduslkmsn kız tüh ya ben yurt dışındayım nasıl alacam şimdi😂sen al kargoyla gönder bana😄
ayse12348 yoo ev pis olunca daha çok etkileniyorum
Burnumageliyoduslkmsn onu beğenmedim ben
Burnumageliyoduslkmsn benim bi tane çocuğum var bi tane de karnımda. Nerde kimyasal kullanmadan temiz tutacağım evi? Günüm gecem çamaşır suyu 😂
anneveikibebekli sen nerdesin?
DeustchBurcu Fransa
anneveikibebekli komşu çıkarız diye sormuştum da uzak çıktık😂
DeustchBurcu sizde mi yurt dışında yaşıyorsunuz
ayse12348 temizlik yaparken yerleri silince yüzey temizleyici ve çamaşır suyu kombinasyonu yapmasan içim rahat etmez. Tuvalet banyo zaten çamaşır suyu, cif sprey falan onlarsız asla temizleyemem. Mutfakta yağ çözücüler baş tacım zaten. Evyenin içine de çamaşır suyu kullanmak zorunda kalıyorum yoksa çay lekeleri çıkmıyor. Bir tek buzdolabı içini sirke karbonat yapıp siliyorum birde bulaşık makinesine deterjanla beraber biraz sirke katiyorum parlatıyor. O kadar doğal ürünlerin evimde ki yeri hdmff
anneveikibebekli evet evet Almanya’dayım, en doğusunda🌸
DeustchBurcu Almanya’da halam var teyzem var dayım var 🤣varda var ama ben burdayım ya