• Gebelik
  • Cinsiyet meraklılıgı 😍🤣çin takvimi ve yüzük

Kızlar bitane oglum var 3 buçuk yaşında ikinciye hamileyim Allah izin verirse aşırı sabırısızım cinseyeti öğrenmek için çin takvimine göre erkek çıkıyor yüzük testine göre kız çıkıyoruz hangisine inansam acaba 🤣 Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 😍❣️ sizlerin hangisi doğru tuttu 🤔

Kaderrhamza
    Aynı durumdayı :) yüzük testi kızımda doğruydu peşi erkek çıkıyodu hala önce kız sonra erkek çıkıyo 2. Hamileyim bende merak ediyorum :) çin takvimi de erkek 😂 bende kız hissediyorum 😂

mucizeeemmm ay inşallah canım ne kadarlık hamilesin kim neyi varsa öbürünü istiyor işte rabbim gönlümüze göre versin inşallah 😍

evsen_26 çin takvimi yaz internete ordan son adet tarihinle dogum tarihini yazıyorsun çıkıyor yüzük testti de sırt üstü yatıyorsun ipe alyans baglayıp karnının üstünde tutuyorsun yana doğru sallanırsa kız öne arkaya sallanırsa erkek diyolar

Lyamayy hatırladım siz cinsiyet tahminime bakmıştınız bi umut belki kız olur diye deniyorum işte herşeyi 😍🤣

Kaderrhamza benimki Çin takvimi çocuk planlarken bakmıştık kız gösteriyor du ve hamile kaldım planladığımız ayda hamile kaldım hamdolsun ve kız 🥰

mucizeeemmm yoo neden günah olsun kız evlat evlatta erkek evlat evlat değil mi kız isteyince AA ne güzel diyorlar erkek isteyince erkek istiyo günaha giriyo diyorlar ben öyle düşünmüyorum Allah gönlünüze göre versin

Adapte34 bencede saçma bi düşünce ikiside evlat ikiside can ben şimdi oglum var diye kız istiyorum kızım olsa erkek isterdim bu gayet normal bence 😍