• Gebelik
  • Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi Doğru mu?😁

Samye18 ben ilk zmnlar ekşi çok canım çekti oda kız istiyodum belki psikolojik olarak hep ekşi canım istedi😂 ama erkek olduğunu öğrendikten sonra inanılmaz tatlı çekiyor canım geceleri yanımda çikolata mutlaka olur o derece 4 5 gibi uyanıp yiyip tekrar yatıyorum o derece

Samye18 aksine oğlumda bol bol ekşi yedim tatlıdan Tiksindim. ama şimdi kızımda ekşi ağzıma sürmüyorum hiç. sürekli yiyiyorum deli gibi tatlı aranıyorum her dakika kahvaltıda bile reçelin dibine vuruyoruz çok ilginç😁😁

Samye18 1.de o kadar tatlı tükettim ki oğlum oldu 2.gebeliğim suan da acı ve ekşiyle gidiyorum ama daha cinsiyet öğrenmede bakalım 😀Pekde inancım yok ama

Samye18 ilk başlarda bol bol ekşi yedim sonlarda tatlı da istemeye başladım bebeğim erkek oluyor

Samye18 hurafe olduğunu düşünüyorum:) ben ikisini de yiyorum çünkü. Annem de bu söylenilenin tam zıttını yemiş yani canı öyle çekmiş. Bende tatlı abimde ekşi yemiş. Bu o an vücudun istek ve ihtiyacına göre oluyor biraz da

Samye18 valla ben böyle şeylere asla inanmazdım ne alakası var derdim ama gebeliğimin basından beri ağzıma tatlı süremiyorum😅kuru üzüme yada bala bile tahammülüm yok yiyemiyorum ve kızlarım oluyor 🫠🫠

Samye18 yok gram tatlı yemiyorum istemiyor canım cokk nadir oğlum olcak😂 nerde ekşi tuzlu onlar benim bebeklerim

Samye18 evet yani baskalarını bilmem de asırı tatlı yedim istedim aşerdim oğlum oluyo kızımda da sürekli tuzlu ekşi tursu cipsi limon

Samye18

Kızımda halka tatlısı aşerdim, çikolatadan da tiksindim 😂 İlk aylarda deli gibi turşu yiyordum 😆
Oğullarımın ikisinde de kahveden tiksindim. Birinde portakal aşerdim 🤭

Samye18 ben hep ekşi ve tuzlu yedim tatlı nerdeyse hiç yiyemedim bı.ara kızım olcak şimdi yine yiyorum tatlı biraz ama aramıyorum öyle yani
Hala turşu ekşi favorim 😌

Bnde tam tersi oğlumda tatlı asla yiyemedim şimdi kızımda eşime hep tatlı aldırıyorum

Samye18 hayır çok eksiye düştüm oğlum oldu normalde tatlı, çikolata aşığıyım ama hamilelikte turşu, limon falan istiyordum deli gibi 😅

Samye18 tatlı yedim deli gibi hep canım da çekiyordu hala çekiyor 18. Haftadayım ve oğlum olacak 😁

Deli gibi tatlı yedim oglum oluyor sanırım dogru 😂