Nisa_yvs saglikla sihatle kucagina alırsın inşallah canım bende bugün giriyorum inşallah
Ozkangamze2016

- 22 Haz 2022
- 26 Kas 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Doğuma giriyorum tartışmasında
- Kızlar bakarmısınız tartışmasında
Bugün 9:30 da doğuma gidicem dualariniza talibim annelerim nerde doğum yapmayı bekleyen anne varsa rabbim Sagsaglim kavuştursun inşallah
- 38+0 az kaldı miniğime kavuşmamıza ❤️🥰 tartışmasında
Amın amin inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın inşallah bizde yarın doğuma gidiyoruz dualarına talibim 🤗
- 37+2 haftalık bebeğin hareketleri tartışmasında
Elifasyaaa yani istersen bi git doktora ama yalancı sancılar da olabilir
Elifasyaaa canım yeri daraldığı içindir çok sık olmasada sert ve belirgindir artık günde 10 defa hareket ediyosa korkma uyuyordur
- Son 13 gün 🙈 tartışmasında
Sunay_selcuk1 amin amin inşallah hepimiz saglikla sihatle kucagimiza alalım inşallah
- Çarşamba günü 3.sezaryen olcak (22.06.2022) tartışmasında
Melekk12 bizimde aynı gün canım dua edelim birbirimize inşallah
- Son 13 gün 🙈 tartışmasında
Son 2 gün çarşamba günü inşallah minigim kucağımda dualarınıza ihtiyacım var kızlar inşallah Sagsaglim ikimizde çıkarız bende paylaşırım sizinle
- Sezeryan sırasında karna bastırılması tartışmasında
Bende çarşamba günü doğum var inşallah onu çok merak ediyorum anestezinin etkisi geçmeden yapılırsa ne iyi ama kendine gelince yapılırsa bilmiyorum
- İc çamaşırın sürekli ıslanması? tartışmasında
Snmoyk canım yanlış anlama ama hani altına kacirirsinda ıslanır ya öylemi yoksa akıntı ıslaklığı nemli gibi eğer öyleyse akıntıdır ama çok aşırı ıslaksa suyun da siziyo olabilr bi gözük olmadi doktoruna
- Ulturosonla kilo aynı çıkan var mı tartışmasında
Askiletotomsu hayırdır imla klavuzu yada türkçe sözlüğü filanmisin yazım hatası oldu diye düzeltmenmi gerekiyor
Kelebe05 amin inşallah hepimiz saglikla sihatle kucagimiza alalım inşallah
Kubrailkan saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim
Bizim mesela -500 gösteriyor ulturosan kağıdı doktorumda tam kesin aynı sonuç alamıyoruz malesef dedi bakalım nasipse gorcez ne kadar gittigini
Kubrailkan ne kadar doğdu peki canım
Kızlar bizim 3500 gosteriyo ve 4 gün kaldı dogumumuza inşallah eksi de veriyor ya çok farklı doğan oldumu merak ettim
- Kaç hafta kaç kiloyuz kızlaaar 🍓🍉🍌🥑🥦🥬🥕🥔 tartışmasında
mrcmkmrv nasıl besliyorsunuz yazdınız galiba her gün akşam süt iciyorum sabahları bi tane haşlanmış yumurta yiyorum öyle
- Kaç hafta kaç kiloyuz kızlaaar 🍓🍉🍌🥑🥦🥬🥕🥔 tartışmasında
mrcmkmrv bizim sezeryan olucak canım allah nasip ederse önümüzdeki çarşamba günü doğum var