• Gebelik
  • 37+2 haftalık bebeğin hareketleri

Elifasyaaa canım yeri daraldığı içindir çok sık olmasada sert ve belirgindir artık günde 10 defa hareket ediyosa korkma uyuyordur

Elifasyaaa aynen canım bende tam o zamanlarda az haraket ediyor diye gitmiştim de günde 10 kez bile haraket etmesi yetiyormuş telaşlanma

Elifasyaaa bu agrının aynısı bende de var , haftamız aynı 37+2 . Yalancı sancı oldugundan eminim ama bi ağırlık hissediyorum vajinamda , doğuma hazırlıyor kendini vücut . Bebegim ne durumda acaba onu merak ediyorum pozisyon olarak

Elifasyaaa sayıcaksın işte günlük 10 haraket olup olmadığını canım telaş yapma hafif ağrılarında olabilir tabi

Elifasyaaa o zaman normal canım telaş yapma kendine benimde aynı artık gitmiştim nstye kattı ilk kez 1 tane hafif sancım çıkmıştı bida da girmedim şuan 39 olduk yarın kontrolümüz var

Elifasyaaa Ben de 37+2 yim. Benm şikayetim de çok hareket etmesi. Karnım düşmedi ben ona bağlıyırum. Eğer karnınız düştüyse hareketleei ondan yavaşlamış olabilir

Elifasyaaa Ondan azalmıştır hareketleri o zaman. İlk hamileliğimde 40. Haftamda düşmüştü ama yine de 40+5te mecburi sezeryanla almıştım kızımı. Şmdi 37+2 ile oğluma hamileyim 38+0 da yani 5 gün sonra hayırlısıyla kucağıma alacağım oğlumu. 36. Haftamda 3200 civarıydı. Doğumdan önceki son kontrolüme daha gitmedim☺️

Elifasyaaa benim normal doğum bekleniyor canım nasip olursa .36+0 da gittigimizde 2800 kg idi.Cuma günü kontrol var bakalım kac kg oldu