• Doğum
  • Çarşamba günü 3.sezaryen olcak (22.06.2022)

121 ben anestezi islemlerini hallettim kuzum sanırım spinal olcam bende

• 121 bunu yanıtladı.

seymaa4 ilki spinaldi ama ben korktum uyutmuşlar beni. İkincisi spinal oldu buda spinal olur büyük ihtimalle inşallah bunda baş ağrısı çekmem

NeseA ayyy neşe nerdesin sen maşallah doğum yapmışsın bile Allah analı babalı büyütsün 🥰🥰

Melekk12 kız sende uzun zamandır yoktun yada denk gelmedik😘 he vallah çok şükür doğum yaptım 37+4 haftalik doğdu oğlum şükür:) dualarımdasın can

Melekk12 Canım o anestezi işlemleri ne tam olarak merak ettim sabahtan mı gittin

121 cuma günü öğleden sonra gidebildim önce rutin muayene yapıldı sonra anesteziye indim orda sigara hastalık önceki ameliyat gibi sorular sordu sonra kan vermeye gönderdi beni o da pazartesi öğleden sonra çıkar dedi pazartesi gittim kan tahlillerime bakıldı anestezi doktoru onay verdi sonra doktoruma götürdüm 22 haziran gun verdi sabahtan 8 bucuk 9 gibi gel dedi. Ama eğer sabahtan gitsen öğleden sonraya kadar kan sonuçları ciksa 1 günlük iş yani.

• 121 bunu yanıtladı.
          • 121 bunu beğendi.

Melekk12 amın ınşAllh😍sende saglıkla kucagına alırsın ınşAllh

Melekk12 benmde 2.5 ayım kaldı 3. Sezeryanımı olacağım 2. Kızım 10 gün isimsiz durdu o kafa karışıklığı yüzünden 😅😅 beğenirimisn bilmem ama kızlarımın isimleri ebrar ve hafsa (elizan) koymak istiyorduk çok muhalefet insan olduğu için 10 gün isimsiz gezdi😂

Melekk12 anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için bende sabahtan gideceğim zaten ne olur ne olmaz