Ezgi14 hiç korkma canım ben de başlarda 6 kilo verdim hiç bi şey yiyemiyordum bulantımda hiç yoktu ama hiç yiyemiyordum sonra 5 kilo aldım 9 ay boyunca 3 temmuzda doğum yaptım 3.800 doğdu bebeiğim okadar yemememe gayet iyi doğdu kilosu hiç dert etme yabbim onları koruyor
NNehir2009
- 17 Tem 2018
- 5 Mar 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Beslenemiyorum 😭 tartışmasında
- Clexsan İğne Kullananlar tartışmasındaBerkos ben hibor kullandım 1 aylık iğneye 130 tl veriyorum sağlık güvencen varmı Dr bana hiç fark etmez istediğin yeeden vurunabilirsin dedi ben hep bacaklarından vurunuyorum ama genelde hep aynı saatlerde vurun iğneni
- Sezeryan sonrası ayaklarda şişlik tartışmasındaKimse yokmu
- Sezeryan sonrası ayaklarda şişlik tartışmasında3 temmuz öok şükür doğum yaptım genel anastezi ile ayak ve bacaklarımda aşırı derecede şişlik var taş gibi oldu yürürken bile zorlanıyorum benim gibi olan varmı ne yapmalıyım geçmesi için
- Son 1🤦♀️ tartışmasındaZagrozunannesi evet benim kızım bekleyemedi salı günü geldi erkenden evet sezeryan oldum
- Genel anestezi ile sezeryan olanlar bi bakabilirmi tartışmasındaSalı günü kızıma kavuştum ama tam yürütecekleri zaman nefes alamadım tahliller herşey yapıldı bi şey çıkmadı ama hala salı günü doğum oldu azaldı ama daha hala nefes alamıyorum benim gbi yaşayan varmı
- Son 1🤦♀️ tartışmasındaZagrozunannesi bizimde son bir günümüz kaldı çarşamba günü Allah nasip ederse uyku filan hiç kalmadı zaman durdu sanki
- Veee son 1 gün tartışmasındaArtık son bir gün ama geçmek bilmiyor kızıma kavuşmaya saatler kaldı
- İpek saten pijama?? tartışmasındaPelinK saten bu sıcakta yakar hiçde kullanışlı değil ben pamuklu Penye tercih ettim
- Bir de ben sorayım ☺️ tartışmasındaCiara93 hazal👍👍👍
- SON 4️⃣9️⃣🚼💙ya sizinnn?😍😍😍😍😍 tartışmasındaOglununannesi amin canım hepimiz sağsalim alırız kucağımıza günü belli olduğundan beri sanki zaman durdu geçmek bilmiyor
- SON 4️⃣9️⃣🚼💙ya sizinnn?😍😍😍😍😍 tartışmasındaOglununannesi son 2 gün 😇😇
- Lütfen yardım edin.. tartışmasındaEzgi81 kürtaj oldum çok zordu psikolojim bozuldu bu yüzden genel olmak istiyorum
- Lütfen yardım edin.. tartışmasındaEzgi81 bende çarşamba sezeryan olunca aynı gün bebeklerimşze kavuşacz bende genel anestezi ile olmaya karar verdim ilk Bebeğimi normal olmuştu bunda nasıl olucak hiç bilmiyorum
- Şafak kaç kızlar 😍 tartışmasındaDeletedmom57 şafak 3 👼
- 7. Aya girdik 4 kilo aldım tartışmasındaSanisGokdemir son 4 günüm 5 kilo aldım sadece bebek gayet iyi dedi drum
- Nişan mi anlamadim 😧 tartışmasındaBerguzar benim ilk kızıma nişan gelmişti ama öğle kırmızı değildi pembe bi şekilde az sulu gibi bi şeydi kıprımızı değildi
- Sezeryan olanlar bi bakabilir mi tartışmasındaNeslihannteo bende genel anastezi ile olucam
- Sezeryan olanlar bi bakabilir mi tartışmasındaKumsal_asya
Deletedmom35
Neslihannteo kızlar tşk ederim baya bi stres yaptım bu durumdan içimi bi nebze olsada ferahladı - Sezeryan olanlar bi bakabilir mi tartışmasındaHafta çarşamba sezeryan olucam ama annem rahatsız eşim durucak yanımda bebeğin altını filan değiştiriken yardımcı olabilirmiyim neler bekliyor beni yardımcı olurmusunuZ