Kızlar merhaba iki üç takım pijama takımı almayı düşünüyorum Doğum için. Çok fazla ihtiyaç oluyormuş. Ama kararsız kaldığım nokta ipek saten pijamalar çok şık fakat sizce kullanışlı mıdır ya yardımmmmm 😂
İpek saten pijama??
PelinK yakar bnce saten ya
PelinK ilk günler kanama yoğun miktarda geliyormuş. Beyaz, ekru dantelli, saten modeller insanı çok cezbediyor ama kullanışlılık noktasında iyi olacağını sanmıyorum. Saten yaz sıcağında yakabilir teninizi. İnce pamuklu bi model tercih etmek daha doğru olur gibi. O istediğiniz model ancak çekim için falan kullanılır bence. 🙂
PelinK sadece birini saten alın bence. Ben pamukludan vazgeçmem 😊
PelinK evet çok sık duruyor ama senin rahat etmen Lazm
Bekleyenler evet birisini saten alabilirim 😂
Kalitesin
PelinK kalitesine göre değişiyor ben çok şık İpek saten bir takım aldım ayrıca aynı modele çok yakın pamuklıntakım aldım son olarak 3 lü takım aldım kısa kollu fakir kol sabahlığı uzun altı ilk bebeğimde hep pamuklu kullandım kadife özel bir takım kullanmıştım saten normaldede kendimi iyi hissetmel için kullandığım İpek saten benim ki ve memnunum
PelinK kalitesine göre değişiyor ben çok şık İpek saten bir takım aldım ayrıca aynı modele çok yakın pamuklıntakım aldım son olarak 3 lü takım aldım kısa kollu fakir kol sabahlığı uzun altı ilk bebeğimde hep pamuklu kullandım kadife özel bir takım kullanmıştım saten normaldede kendimi iyi hissetmel için kullandığım İpek saten benim ki ve memnunum
Canım ben normal pamuk aldım saten almak istiyorsan fotoğraf için falan bir tane al çünkü çok yakar seni zaten emzirirken falan epey terliyorsun birde yaz sıcağı aşırı terlersin hep yakar seni
PelinK ben pamuk saten aldim bi tanesini diger 2si pamuklu. Şimdi 1 tane de daha gösterişli bi gecelik istiyorum aslında ama bulamıyorum.
Ben çeyizime aldığım saten takımları bile giymedim o yüzden penye çok güzel 2pijama takımı bi gecelik takımı aldım hastanede giymek için rahat hem yumuşacık tavşan desenli 😊 Eve çıkınca da misafir fln geldiğinde kendi saten takımlarımı giyerim diye düşündüm
RabiaYrkAcar nerden aldın peki canım
Epelinkiran bende 2 pijama 1 gecelik düşündüm ama saten takım hayal kırıklığı oldu 😂