Gelmeye niyeti Yok paşanın😴
Son 1🤦♀️
Zagrozunannesi bende de son 5 gün canım gelmek istemiyorlar. Omlar da haklı böyle bir dünyaya neden gelmek istesinler ki
Gurbetgelini doğru soyluyosun aslında ama elınde sonunda oradan çıkacaklar orda kalacak degıller ya 😂doktorum da oyle soyledı dünyanın kötü bi yer olduğunu bılıyorlar o yüzden böyle gec gelıyolar sağlıklı olsunlar da
Zagrozunannesi evet canım sağsalim doğsunlar inşallah
Zagrozunannesi bizimde son bir günümüz kaldı çarşamba günü Allah nasip ederse uyku filan hiç kalmadı zaman durdu sanki
Benimde son 3 ha geldi ha gelecek derken bir türlü yola girmiyor😞
Nehir2009 sezeryan mı canım senin ki
Cdm napıcaz peki böyle 😂
Zagrozunannesi hayırlısı artık canım sabırsızlanıyorum artık kucağıma almak içinnn 🙃
Cdm bende valla☺️
40+3 benim gelen giden yok🙄
Aynı benım de ya 40+2 oldum ama bi belirti Yok naptın sen doktora gittin mi ya da doğurdun mu😂😂
OktayZmrtCokun
OktayZmrtCokun
Zagrozunannesi yok canım 40+6 hala yok 41+2 de suni verecekler Pazartesi
OktayZmrtCokun devlet hastanesıne mı gıdıyosun yoksa özel mi acaba bana da mı oyle yaparlar😭😭
Zagrozunannesi normal doğum mu yapcaksınız acaba
Emel29 evet normal dıyo doktorlar ama sancım gelmiyo
Zagrozunannesi inşallah en güzeli o en kısa zamanda hayırlı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bende çok istiyorum normal doğumu ama cesaretim yok 😫
Zagrozunannesi 40+1 ama sanki gelmeye niyeti yok. Bugün çifter çifter merdiven çıktım. Çamaşırımda üç kere su gördüm az az ama başkada bişi yok. Nişanım 3 hafta önce geldi. Ara ara gene nişan geliyo o da bişi yapmadı. Açılma yok sancı çok az. Rahim dönmemiş. Rahim dönmesse suni sancı manasız ayın 12 si son, durum aynı kalırsa sezeryan olur dedi😩
Lilipo bebegın mı donmemıs canım yani bas geliş degıl mi🤔secde pozisyonunu dene donmesı ıcın ama bu zamandan sonra donmez bence 🤦♀️ Ikınız ıcınde hangısı hayırlıysa o olsun
Emel29 kendını korkutma canım Allah bizi normal Doğuma elverişli yaratmış hiç kendını sıkma ınsallah guzel bi sekılde hepımız Doğum yapacağız zorunlu olmadıkça sezeryan düşünmüyorum bende ama bu gıdıste sezeryan olacak gibi benım ki😏🤦♀️