Clexsan iğne kullananlar.. -Bugün aldım fiyat olarak 146 tl ve içerisinde 10 adet var.. Doğru değil mi?
Ayrıca koldan demiş eczacı doktorum göbek dedi nasıl uygulayacgm??yardımcı olur Musunuz
    Berkos ben ilk aylarda beri kullanıyorum doktorum bana rapor çıkarttı raporla alıyorum ben fiyatını bilmiyorum
      Berkos önce göbekte n vurdum sonra da dönüşümlü vurmaya başladım
      Berkos o kadar pahalı olması mümkün değil. Reçetesiz mi aldınız?
      Ben 4 aya kadar göbekten vurdum. Sonrasında hep bacaktAn. Koldanda olur ama göbek ve bacağı öneriyor doktorlar.
        Berkos cnm sigortam veya sosyal guvencen yokmu bnm vardı dokuz kutuyu 35 e alıyordum şimdi sosyal guvencem yok dediğin gibi 146 ₺ ye alıyorum bı kutu ben ilk 12 hafta göbek ten vurdum sonraki 12 hafta kol şimdi yine kol 😊 kalçaya cesaret edemedim
          Seldaayl sigortam yok şuan ondan galiba o fiyatta.. bu çaresi yok mudur siz ne kadara alıyorsunuz
            Berkos canım ücretle almana gerek yok uzman doktor yeterli kadın doğumcular kardiyologlar çıkarıyo raporu
            Berkos doktoruna şöyle canım onlar sana bir kağıt hazırlıyor lar sen onu rapor odasına götürüyorsun orda onaylıyor lar
              Rabia42 aynen canım sigorta yok.. heyet raporu için nereye başvurmam gerek özel has normal dev hastanesi falan yapar mı
                Enesefe bunun için doktora ne demem gerekiyor tam açıklar mısın canım ona göre bir yol izliyim birde devlet hastanesi mi özel has ya da fark etmez mi
                  Berkos Canım fiyatını hatırlamıyorum ama 3 kutusu 50 tl yi geçmiyor. Sigortayla alakalı olabilir mi hiç bilmiyorum. Ben rapor felan da almadım. Doktorum yazıyor. Bende reçeteyle gidip alıyorum. Ayda 3 kutu bitiyor zaten hep o fiyata alacaksan zor. Allah yardımcın olsun
                    Seldaayl evet sigortalılara öyleymiş.. benim şuan sigortam yok ondan sanırım bu şekilde.. eğer böyle olursa çok fazla gelir ağır gelir
                      Berkos rapor yazdıracaksınız ben tek kuruş ödemiyorum. Göbekten yapıyorum en başından beri son 16 günümüz kaldı inşallah
                        Berkos doktoruna de ki ben eğer bu iğne yi devamlı kullanacak sam bana rapor çıkarabilir misiniz diye şöyle o seni yönlendirir canım özel veya devlet farketmez
                        Berkos bana devlet hastanesinde doktorum yazdı ben rapor istiyorum deyince aradan yarım saat geçince eczane sistemine düşer dedi ve hiç para ödemedik
                        Sigortanız olmadığı için raporda olmuyo ücretli almanız gerekiyo diye biliyorum.ama sigortası olmayanlar için ssknın bazı önlemleri var uygun fiyatla sigorta yapılıyo bi ssk ya basvurun bence ücretli altından kalkmak biraz zor
                        Berkos rağor cıkartılıyor neden ücretle aldınız doguma kdar kullanacaksınız büyük ihtimalle igne on günde bitiyor 🤭 doktorun sekreterine söyleyin Aten siz söylemeden cıkarmaşarı lazımdı 👍