Merak ediyorum benim gibi pika sendromu yaşayan var mı toprak kül kömür sabun gibi şeyler aşeren var mı ? Benim canım çok toprak yemek istiyor dayanamayacağım şekilde sabahtır kendimi zor tutuyorum ayrıca takviye Demir ilacıdaw kullanıyorum bunun İçin 😭
Pika sendromu !
MMelike123 yapacak bırsey yok hani yıyenlerede bırsey olmadı temız bölgeden acıcık al elıne dilini degdor en azından 🥺
Ben de peçete çiğneyip atıyorum canım 38. Haftadayım yaklaşık bir aydır başladı delircem🤷🏼♀️🤷🏼♀️
MMelike123 offffffffffff 2 haftadır burnuma böyle yagmur yagarda toprak kokar ya o geliyor allahim durduk yere ıslanmış toprak kokusu geliyor burnuma canım istiyor ama daha yemedim yemeyide düşünmüyorum koklasam yeter ohhh 😪😪
Babyboy2309 yok parazit olur falan diyorlar ama yok dayanılmayacak ama dayanabildiği kadar dayanacağım 😂
Bennn 🤦 son bir aydır deli gibi duman, kül kokusu arıyorum, eşim sigara içiyor ben ağzıma sürmediğim halde deli gibi canım çekiyor peşinde dolanıyorum dumanı üflesin diye oda kızıyor zararlı diye ama dayanamıyorum küllüğü yalamak istiyorum resmen kendimi zor tutuyorum 😭😂
MMelike123 ben varım malesef takviyeleri de kullanamıyorum talesemi tasiyicsym toprak çamur cif kahve telvesi hepsini cekiyor
Birde sigara çekiyor malesef
Bende kahve telvesini durup durup yiyesim geliyor ve yiyorumda çok güzel tadı var deli oluyorum 🤣