Sushiii evet zaten normal de sezeryan da aynı değil midibüste olarak ben öyle biliyorum
Lapatya5493

- 3 Kas 2022
- 5 Nis 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sakarya medar hastanesinde doğum yapacak olan var mı ? tartışmasında
Myildiz ben normal de sezeryan da aynı diye biliyorum. Bende normalde adatıp ta yapacaktım geçen ay 7000 binden 9500 a çıktı birden Şenol beye gidiyorum özel muayeneye oda bir gece için bu kadar fark vermeyin isterseniz bey hekimde yapalım dedi oraya karar verdik haftaya orda yapıcam 7000 e
- Bebeğim sütü yok tartışmasında
Bebegim6636 biberonla veriyorsanız mamayı o yüzden istemiyordur memenizi daha çok küçük kucağınıza alıp ayakta pışpışlayarak emzirmeyi deneyin çık acıkmadan verin memenizi çok acıktığında daha sabırsız olup biberon ister içmesi kolay diye
- Acil arkadaşlar lütfen / kırmızı leke tartışmasında
Ccc01 ağrılı ve devamlı kanamanız olmadığı sürece hiç bi problem olmaz merak etmeyin
Sushiii doğum ücreti 9.500 olmuş maalesef
- Bey hekim tartışmasında
Anneler 3 Kasım da sezeryan olucam Şenol şafak doktorum bey hekim de yapıcak ameliyatımı daha önce doğum yapan var mı ilgi alaka nasıl
- Doğum ücretleri tartışmasında
kimbuhemsire54 adatıp 9500 konak 9000 bey hekim 7000 ydi en son
- Sakaryada Yaşayan Var Mı? tartışmasında
Bir_mucize_olsun1 çok rüşvetçi diye duyuluyor o doktorun adı hep şikayet sayfalarında geziyo adı
- Sakaryada Yaşayan Var Mı? tartışmasında
merveaws özel Şenol şafağa gidiyorum ikinci gebeliğim ve ilkinde de keşke ona gitseydim inanılmaz bilgili bi doktor siz sormadan herşeyi anlatıyor her muayene de detaylı ultrason bakıyor 250 lira muayenesi adatıpta doğumu mu yapıcak doğum ücreti 6500 dü en son tabi sizin doğumunuz gelene kadar zamlanabilir imkanınız varsa ona gidin devlet hastanesinde randevu bulmak çok zor
- Kizlar suyum fazlaymış bakar misiniz tartışmasında
Abcd12 benim ilk gebeliğimde de suyum çok çok fazlaydı bu ikinci gebeliğim yine suyum çok fazla ilkinde şeker yüklemesi yaptık ama herşey normal hatta açlık şekerim normalinde altındaydı yani normal bi durum bu korkmayın bence doktorunuz bi problem olduğunu söylemediyse içiniz rahat olsun
- Grip oldum tartışmasında
1Busenur1 bende çok ağır grip geçirmiştim ilk aylarımda dayanamadım sıtma ateş tutunca acile gittim bide çok bulantım vardı küçük bi serum taktılar ağrı kesici ve bulantı iğnesi yaptılar içine ondan sonra biraz rahatlamıştım
- Kilonuz ne durumda 🫣 tartışmasında
Eminecalk1 9 kilo alıp 44 kilo mu oldun 😂 e sen yokmuşsun ki ben en son ilk okula gidiyodum o kilolarda 😂
- Epidural doğumda uğuşmama tartışmasında
Anneler bu benim ikinci gebeliğim ilki epidural olacaktı fakat 4 iğne yapmalarına rağmen ben hiç bi şekilde uğuşmadım en son narkoz verdiler şuan 29 haftalık gebeyim farklı bi doktora gidiyorum tekrar epidural deneriz diyor doktorum ama korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu ilk ameliyatımı yapan doktorum da ilk defa böyle bişeyle karşılaştığını söylemişti
- Safra kesesi taşı 😢 tartışmasında
Gamzess1 ya zaten yediğim bişey yok iki öğün yemek yiyorum iştahım açılmadı öyle bakalım bi gideyim de ne dicek
Gamzess1 bende gidicem onun için Dr a henüz gitmedim kadın doğumcum bir tane gördü ama nedir ne değildir tam bilmiyorum
Gamzess1 kaç tane taş varmış acaba bide hamilelikten önce bi sıkıntınız var mıydı
- Sezeryan sonrası emzirme - süt arttırma-öneri tartışmasında
CaliiKusu pompayla sağdım ben doğum yaptığımda bir damla bile sütüm yoktu saat başı 10 dk boyunca sağdım 1 hafta sonra geldi
- Sezeryan doğum tartışmasında
Eminekelesogz normal şartlarda eğer önceden belliyse 38. Hafta içinde oluyo benim 38+ 3 te olmuştu özele gidiyorum o hafta içinde bi gün seç dedi Dr um öyle oldu
23 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı sağ tarafımda tam kaburgamın altında 1 aydır bi ağrı vardı Dr uma ilettim oda ultrason la baktı bide ne görelim taş var şok oldum sürekli bi sızısı ağrısı var Dr um seni çok zorlayana kadar dayan dedi bu durumu yaşayan var mı böyle kalır mı ilerler mi ne olur hiç bilmiyorum
- Bebek hareketlerini aşağıda hissetme tartışmasında
Ecemselmaarslan bayramdan sonra kontrolüm var çok merak ediyorum nasıl durduğunu görücem psikolojimi bozdu iki günde 🤭