Merhabalar guzel anneler sezeryan dogumu kacinci haftada yaptiniz?
Sezeryan doğum
Eminekelesogz yarın 40 haftalık oluyorum sezeryan dediler yarın gün almaya gidecem bakalım
Eminekelesogz ilkini 35 haftalık olmuştum ikizlerim de biri gelsimi durduğu için. Şuan 3. Bebgme hamileyim dahah belli değil bakalım haftaya kontrolum.var bı zaman söylerler sanırım.
Eminekelesogz son dakika acil sezeryan oldum 39+0 da
Deryak52 anladim normal dusundunuz sanirim once dogru mj 40. Haftaya kadar beklemiyorlar diye biliyorum
Eminekelesogz sezeryan diyorlar dönmemis açılmam da yok yrn Sabah gtcm bakalım
Eminekelesogz Devlete gidiyorum ya bekletiyor ilk doğumum olacak bide bklm almazsa özele giderim
Deryak52 rabbim sag salim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
- Düzenlendi
Eminekelesogz 36. haftada rutin kontrolde suyumun sınırda olması sebebiyle önce normal denendi. Bebeğimin kalp atışları durma noktasına gelince sezaryene alındım
Eminekelesogz 36+6 da yaptım 7 Temmuz’da
Deryak52 anladim ben ozele gidiyorum sezeryan dusunuyorum 38 de aliriz dediler
Cerendemir-52 yaa bende suan 36. Haftadayim heersey gayet normal ama kendimi gun olarak hazirlamak istiyorum
Eminekelesogz ilk doğum 38.hafta 2. Doğumum 39+3 şuan 3.ye olucam doktor 39a zorlarım ama çok ağrın olursa 37 sonrası uygun dedi
Eminekelesogz normal şartlarda eğer önceden belliyse 38. Hafta içinde oluyo benim 38+ 3 te olmuştu özele gidiyorum o hafta içinde bi gün seç dedi Dr um öyle oldu
2bebe1gebe hmm anladim bakalim bizimki ne zaman olacak merakla bekliyorum
Eminekelesogz 38+6 da yaptım
Eminekelesogz yarın 36+6 olacam 38+3 te alırım demişti sancılarım erken başladı bakalım kntrolmz var ne diyecek
CananDuru siz kendi isteginizle sezeryan degil mi
Ozlm0916 anladim rabbim sağlıkla kucaginiza allmayi nasip etsin
Eminekelesogz amin insallah hepimiz