Ezgi0716

• 29 May 2022
  • 5 Mar 2019 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • 39+3 gun tartışmasında
    Sblebrt benim ki kanala da indi iki haftadır öyle bekliyor ama hiç açılmam yok sancım da çıkıyor nst de ben hissetmiyorum
  • 39+3 gun tartışmasında
    Sblebrt bende 39+2 tim karnım aşırı sert Kızım poposunu iyice dayıyor karnımın üst tarafına sizdede öyle oluyor mu 😟
    • Nexium kullananlar tartışmasında
      Brcngl ben hamilelikten öncede kullanıyordum hamilelik boyuncada kullandım canım doktorum sakınca görmedi Allah korusun bebeklerimizide ama o mide yanması sorunu insanı aşırı strese sokuyor doktorum stresin bebek üzerinde daha kötü olduğunu söylemişti😊
    • Sancı ve açılma tartışmasında
      İnşallah bende umutsuzluğa kapıldım sanki hiç açılmam olmayacakmış gibi geliyor korkuyorum herşeyin hayırlısı tabi yeri ve zamanı vardır mutlaka çok teşekkür ederim duaların için 😊
      Nis teşekkür ederim canım Meryem ana otunu aldım onu yapacağım sancım tam anlamı ile başlasın hissedeyim istiyorum
      • Nis bunu beğendi.
      AlyaSu inşallah canım sezeryan olmak istemiyorum ama bebeğin sağlığı etkilenirse yada açılman olmazda doktor sezeryana alırım dedi çünkü sancım en yüksek seviyede çıkıyor bugün açılmam 1 cm olsaydı doktor yatış verip suni ile destekleyecekti
        Arkadaşlar 39 . Haftamı doldurdum bugün muayenemde nstye bağlandığımda yüksek 90-100 sancılarım çıktı sık araşıklarla devam ediyordu ama ben hiç acı hissetmedim sadece bebek karnımda kasılıyor birde nefesim daralıyor doktor açıklık baktı ama hiç açılma olmamış ne nişanım geldi nede suyum hiç belirtim yok sadece bebek toplanıyor devamlı eve gönderdi hissetmeye başlayınca tekrar gel dedi eve geldiğimden beri sancı şıklastı ama hala çok çok ağrı hissetmiyorum benim gibi olup normal doğum yapabilen var mı açılma oldu mu neler yaptınız :-(
        • Shdaa 5 dakikada bitmiyor ama yarım saatte sürmüyor muayeneler ultrasona alıyor kontrolleri yapıyor oturup ne yapacağımızı konuşuyoruz o hafta için genelde rahat bi doktor seni strese sokmuyor yani ben o yanını seviyorum fiyat konusunda da üç ay önce sormuştum 1800 demişlerdi belki artmıştır 😊
          • Shdaa canım bende Vitale Koray beye gidiyorum basından beri normal istedim Koray bey de bana hiç sezeryan lafı açmadı sadece doğum sırasında herhangi bi terslik olursa sezeryan yaparım diyor son 9 günüm kaldı çatı muayenesi yapmadı daha ne zaman sancım başlar suyum gelirse yapacakmış o yüzden ben çok memnunum
            • smyydnz bende 38+4 teyim suan kızım olacak adı defne insallah 😊 bi an kendi hikayemi okuyor gibi hissettim ama biz beklemelerdeyiz daha
              • Mochi süt pompası tartışmasında
                rukiye322 bende aldım ama daha kullanmadım canım herkes çok öneriyor fiyatıda diğerlerine göre uygun geldi aldım inşallah memnun kalırım 😊
              • Pandabekleyenanne mesaj atıp soramaz mısınız ben yıllardır otrivine kullanıyorum hamileliğimin basından beride illadine başladım b grubu ilaçmış
              • Kilo ve normal Doğum tartışmasında
                Ceylin96 hayırlısı diyelim o zaman inşallah sağlıkla gelir daha çatı muayenesi de olmadım 36. Haftadayım bakalım doktor ne diyecek😬
                  Betttt kaç kilo ile hamile kalıp kaç kilo ile Doğuma girmiştiniz