Ezgi0716

- 29 May 2022
- 5 Mar 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 39+3 gun tartışmasında
- 39+3 gun tartışmasında
- Nexium kullananlar tartışmasında
- Sancı ve açılma tartışmasındaİnşallah bende umutsuzluğa kapıldım sanki hiç açılmam olmayacakmış gibi geliyor korkuyorum herşeyin hayırlısı tabi yeri ve zamanı vardır mutlaka çok teşekkür ederim duaların için 😊
- Sancı ve açılma tartışmasında
- Düzenlendi
Arkadaşlar 39 . Haftamı doldurdum bugün muayenemde nstye bağlandığımda yüksek 90-100 sancılarım çıktı sık araşıklarla devam ediyordu ama ben hiç acı hissetmedim sadece bebek karnımda kasılıyor birde nefesim daralıyor doktor açıklık baktı ama hiç açılma olmamış ne nişanım geldi nede suyum hiç belirtim yok sadece bebek toplanıyor devamlı eve gönderdi hissetmeye başlayınca tekrar gel dedi eve geldiğimden beri sancı şıklastı ama hala çok çok ağrı hissetmiyorum benim gibi olup normal doğum yapabilen var mı açılma oldu mu neler yaptınız :-( - Antalya Doğum doktoru ve hastanesi tartışmasında
- Antalya Doğum doktoru ve hastanesi tartışmasında
- Antalya Doğum doktoru ve hastanesi tartışmasındaShdaa 5 dakikada bitmiyor ama yarım saatte sürmüyor muayeneler ultrasona alıyor kontrolleri yapıyor oturup ne yapacağımızı konuşuyoruz o hafta için genelde rahat bi doktor seni strese sokmuyor yani ben o yanını seviyorum fiyat konusunda da üç ay önce sormuştum 1800 demişlerdi belki artmıştır 😊
- Antalya Doğum doktoru ve hastanesi tartışmasında
- Antalya Doğum doktoru ve hastanesi tartışmasındaShdaa canım bende Vitale Koray beye gidiyorum basından beri normal istedim Koray bey de bana hiç sezeryan lafı açmadı sadece doğum sırasında herhangi bi terslik olursa sezeryan yaparım diyor son 9 günüm kaldı çatı muayenesi yapmadı daha ne zaman sancım başlar suyum gelirse yapacakmış o yüzden ben çok memnunum
- Allahım nasıl güzel bir duygu 🤲🏻💕👼 tartışmasında
- Mochi süt pompası tartışmasında
- Burun spreyi kullanan var mı? tartışmasındaPandabekleyenanne mesaj atıp soramaz mısınız ben yıllardır otrivine kullanıyorum hamileliğimin basından beride illadine başladım b grubu ilaçmış
- Kilo ve normal Doğum tartışmasında
- Burun spreyi kullanan var mı? tartışmasındaPandabekleyenanne bana doktorum önerdi sıkıntı görmedi ama siz doktorunuza sorun isterseniz
- Burun spreyi kullanan var mı? tartışmasındaPandabekleyenanne bana doktorum önerdi sıkıntı görmedi ama siz doktorunuza sorun isterseniz