Arkadaşlar 39 . Haftamı doldurdum bugün muayenemde nstye bağlandığımda yüksek 90-100 sancılarım çıktı sık araşıklarla devam ediyordu ama ben hiç acı hissetmedim sadece bebek karnımda kasılıyor birde nefesim daralıyor doktor açıklık baktı ama hiç açılma olmamış ne nişanım geldi nede suyum hiç belirtim yok sadece bebek toplanıyor devamlı eve gönderdi hissetmeye başlayınca tekrar gel dedi eve geldiğimden beri sancı şıklastı ama hala çok çok ağrı hissetmiyorum benim gibi olup normal doğum yapabilen var mı açılma oldu mu neler yaptınız :-(
    Ezgi0716 39+1 de hiç sancım ve açılmam olmadan su gelmesinden dolayı yatışım yapıldı gece 1 de gitmiştim sancım yoktu ama Su sızdığı için antibiyotik serum taktılar sabaha kadar yürüdüm kontrolde sadece 1 cm açılmam olduğunu öğrendim 8de suni sancı takıldı taki doğuma kadar 8 cmle doğuma girdim 12 saat suni sancı çektim ama rabbim yardım etti doğumum 10 dakika sürdü dilerim çok kolay bir şekilde bir avazda doğurursun canım bende ne yürüme ne hurma ne ilişki hiçbir şey açılmaya neden olmadı
      Ezgi0716 profilimdeki yazıya bak canım acılma icin denemelisin
        AlyaSu inşallah canım sezeryan olmak istemiyorum ama bebeğin sağlığı etkilenirse yada açılman olmazda doktor sezeryana alırım dedi çünkü sancım en yüksek seviyede çıkıyor bugün açılmam 1 cm olsaydı doktor yatış verip suni ile destekleyecekti
          Nis teşekkür ederim canım Meryem ana otunu aldım onu yapacağım sancım tam anlamı ile başlasın hissedeyim istiyorum
          • Nis bunu beğendi.
          Ezgi0716 benimde ilk doğumumdu canım ebe 42 ye kadar zamanı var demişti o an istemsiz bir şekilde sinir olmuştum 2 gün sonra suyum geldi anlık şeyler inşallah açılman olur sezeryana gerek kalmaz dualarım seninle 😊
          İnşallah bende umutsuzluğa kapıldım sanki hiç açılmam olmayacakmış gibi geliyor korkuyorum herşeyin hayırlısı tabi yeri ve zamanı vardır mutlaka çok teşekkür ederim duaların için 😊
          Merhaba arkadaşlar benim de 37. Haftada gece saat 1 de suyum geldi ama hiç açılma yoktu sabaha kadar sıvı ve antibiyotik desteği aldım ve sürekli yürüyüş yaptım sabah saat 9 da sadece 1 cm açıklık olmuştu ben de çok korktum sezeryan a alacaklar diye ama mucize gibi 13 saat sonunda birden 7 cm açılma oldu doğumum da çok şükür 10 dk sürdü.. bol yürüyüş çok önemli rabbim tek solukta kurtarsın sizi de inşallah 🙏
          Ezgi0716 cnm benimde vajinada batma oluodu normal kontrolüm vardı 3 cm açıklığım varmış hiç hissetmedim sancım olmamıştı 😄
          38+1im. Yarın kontrol günü. En son 1cm açılma vardı. İnşallah yarın vardır gelişme.