Doğum yapmış annelere soruyorum :) Arkadaşlar hamileliği boyunca 20 kilo alıp normal Doğum yapan var mı ?
    Ezgi0716 kaç kilonun üstüne 20 kilo aldınız bu önemli ilk kızımda 45 lenhamile kaldım 23 kilo aldım kilolu hamile kalıp üstüne 20 kilo aldıysan o zor oluyor
      Drryy oda doğru 65 le kaldım şimdi 83 üm 20 ye yaklaştım bakalım nasıl olacak
        Ezgi0716 arkadaşım kilolu hamile kaldı üstüne 25 kilo daha aldı 3 ıkınmayla da aslanlar gibi kolayca doğuruverdi maaşallah. Ben hiç kilo almadım - 2 kilo ile doğuma girdim sancı çatal ve sonunda sezaryen. Nasip meselesi bu işler kiloyla ilgisi yok
          Drryy teşekkür ederim inşallah hepimiz sağsalim Doğum yaparız
          Livask aynen bugün hemşire dedi de aklıma takıldı Hiç belli olmuyor aslında kısmet bu işler illa normal Doğum diyede diretmiyorum aslında önemli olan bebeklerin sağlıklı olması 😊😊
            Betttt kaç kilo ile hamile kalıp kaç kilo ile Doğuma girmiştiniz
              Ezgi0716 valla canım benim arkadaşım hiç kilo almadı sadece göbeği oldu çok zayıftı yani 55 kilo var yok hep yürüyüş yaptı yerinde hiç durmadı Doğumda 10 saat suni sancı yedi açılması hiç olmadı sonuç sezeryan yani bu normal Doğumun kilo ile alakası yok açılmayla Çatıyla alakalı bir ilgisi var canm 😄 istersen evde otur 9 ay boyunca Allah onu sana nasip ettiyse çatır çatır doğuruyorsun
                Ezgi0716 kesinlikle mühim olan. Sağlıkla kavuşmamız. Gerisi pek farketmiyor 🤗
                  Ceylin96 hayırlısı diyelim o zaman inşallah sağlıkla gelir daha çatı muayenesi de olmadım 36. Haftadayım bakalım doktor ne diyecek😬
                    Ezgi0716 hiç canını sıkma canm herşey olacağına varıyor 🙂
                    Bende 6+2 haftalik hamileyim 1 ila 1.5 kg arasinda kilo aldim normal mi bu acaba korkuyom ya cok almak istemiyorum kilo ve dogumdan sonra veremem almak istemiorum ne yapmaliym😭😭