Yusuflina ikili tarama testi anne karnında gelişme geriliği olan yani IUGR dediğimiz bebeklerde de bazen yüksek olasılık yani sizin deyiminizle pozitif olabiliyor. Bunu çözmek anne karnında mümkün olmuyor genelde. Sıkı takip ederek gittiği kadar gebeliği götürüp kilo alımı durduğu yerde gebeliği sonlandırıyorlar genelde. Bu büyük bir problem değil derlenip kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin. Elinizden birşey gelmez.
34+5 kilo sorunu
Mysaa takibe aldı işte doğumdan sonra sütünle çabuk toparlar dedi
Soruyorumm evet bana da protein ağırlıklı beslenirsem bebeğim daha çok kilo alacağını söyledi Dr 👍🏻👍🏻
Nil- yavrum yemediğim tek şey saydıklarından yulaftır ben alıyorum ama bebişine yaramıyo ben kilo almasam beslenmeden dicem ama öyle değil
Bende pazartesi gittim. 33+4 deyim. 1862 kilo az dedi takip etcez haftaya tekrar bakcaz. Kilo alım durduysa ona göre alırız bebeği dedi. Bende cok endişelendim ama. Doktor korkma dedi moral verdi. Sağlıkları yerinde olsun yeter bencede. 🥰
Emineengin123 rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Yusuflina benim bebeğimin kilosu güzel 33 haftalığım 2200 gram ekstra yedigm birsey olmadı ama yoğurt ve peynir cok severim meyve cok yerim yumurta da neredeyse her gün yerim . sen de bunları artırırsan belki faydası olabilir