Ya n

Bet7408 ya ne bilim hep böle içenler kötü olduğunu yada sonrasında kötü olduğunu söylüyor ya o yüzden

Mrvtdmr kilolu olduğum için doktor 75gr icmemi söyledi de içmeden de yapılıyor mu ilk hamileliğim o yüzden ne yapacağımı tam bilmiyorum

O içecek başka yerine başka birşey olmaz. İki defa yaptırdım tadı da çok güzel 😂

Umut_unAnnesi tadı çok güzel korkulacak tek birşey yok kimseyi dinlemeyin midesi bulunanların nasıl oluyor anlamıyorum ama çilekli gazlı içecek gibi düşün hemşire 5 dk içinde bitirmen lazım dedi ben 1 dk içinde bitirdim çünkü tadı aşırı güzel 😂 hiç korkmayın

Umut_unAnnesi tadı çok güzel 2 gebelikte de yaptırdim elmalı asiti kaçmış gazoz gibi açık alanda içtim şekerim çıktı bakıyoruz çözüme bende kiloluyum

Ya instagramda birini görmüştüm onun yerine 3 tane baklava ye demiş doktoru onu yapacam diyordu ama incelemedim geçtim keşke baksaymışım

Bende gecen hafta baktırdım. Korkulcak bişey yok. Kilon varsa yaptr bence bende istememştim doktorm ısrar edince yaptrdım. Şekerim cktı diyet verdi hemen. 196 cıktı cok dedi.

Elif_gl nasıl yaptırma deyip kesip atabiliyorsunuz anlamış değilim doktoru yaptır demiş siz yaptırma diyorsunuz lütfen bilmediğiniz konularda kişileri yönlendirmeyin