Ya n
Bet7408 ya ne bilim hep böle içenler kötü olduğunu yada sonrasında kötü olduğunu söylüyor ya o yüzden
Ya n
Bet7408 ya ne bilim hep böle içenler kötü olduğunu yada sonrasında kötü olduğunu söylüyor ya o yüzden
Mrvtdmr kilolu olduğum için doktor 75gr icmemi söyledi de içmeden de yapılıyor mu ilk hamileliğim o yüzden ne yapacağımı tam bilmiyorum
O içecek başka yerine başka birşey olmaz. İki defa yaptırdım tadı da çok güzel 😂
Umut_unAnnesi tadı çok güzel korkulacak tek birşey yok kimseyi dinlemeyin midesi bulunanların nasıl oluyor anlamıyorum ama çilekli gazlı içecek gibi düşün hemşire 5 dk içinde bitirmen lazım dedi ben 1 dk içinde bitirdim çünkü tadı aşırı güzel 😂 hiç korkmayın
Bet7408 kaç haftalıkken yaptırdınız
Umut_unAnnesi tadı çok güzel 2 gebelikte de yaptırdim elmalı asiti kaçmış gazoz gibi açık alanda içtim şekerim çıktı bakıyoruz çözüme bende kiloluyum
Umut_unAnnesi ben yaptırmadım şekerime baktırdım Yaptırma
Ya instagramda birini görmüştüm onun yerine 3 tane baklava ye demiş doktoru onu yapacam diyordu ama incelemedim geçtim keşke baksaymışım
hunilimom diyet felan yazdı mi doktorun
Gizem32 herkes farklı bişey diyor ya. 😏
Bende gecen hafta baktırdım. Korkulcak bişey yok. Kilon varsa yaptr bence bende istememştim doktorm ısrar edince yaptrdım. Şekerim cktı diyet verdi hemen. 196 cıktı cok dedi.
Umut_unAnnesi 24 sanırım
Umut_unAnnesi yazdı diyetisyene gittim dahiliye gittim