Bennomuyum bio oil iyi gelmişti bana hiç çatlağım olmadı dogum yapalı da 2 gün oldu çatlaksız geçirdim hamile sürecini
BBusra4598
- 31 Mar 2023
- 14 Şub 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Çatlaklar İçin Önerileriniz tartışmasında
- Normal doğumdan sezaryen doğuma tartışmasında
yagmurrrr59 dimi bende hep kendımı hazır hissetmiyorum diyordum eşimde bana kaç hafta oldu artık hazır hisset kendını diyo tabi dogum yapacak olan biziz demesi kolay
busraydnc dikişlerim sızlıyor birde omuzlarıma vuruyor hastanedeyken ağrı kesici iğne yaptılar doktor ilaç olarak ağrı kesici parol yazmış onu içiyorum evde de sadece hareket ederken dikişlerim sızlıyor
yagmurrrr59 valla bende korkuyordum ilk hamileliğim oldugu için ama korkunun ecele faydası yok bu cocuk bi şekilde cıkacak🥴😅
Benim için beklenen an geldi herkesin doğum hikayelerini okurken bana da yazmak nasip oldu.29 Mart (38+4)gece 2 bucuk gibi eşime sahur hazırlarken iç çamaşırım ıslandı kendimce sanırım idrarımı kaçırdım dedim değiştirdim aradan 15-20 dk geçti tekrar ıslandı yine değiştirdim eşime soyledim o bana doğum geliyor olmasın falan dedi bende dur bakalım biraz daha bekleyelim dedim daha sonra tekrar ıslanınca eşime ben bi sıcak duşa gireyim sonra iç çamaşırına ped koyayım bakalım ne renk nasıl bişey dedim oyle de yaptım dusunu aldım pedi koydum hafif şeffaf gibi sızıntı oluyor ama cok değil eşimde hastaneye gidelim dedi bende sabah olmasını bekleyelim dedim onu da daha sonra kırmızı lekelenme olunca doktorumu aradım acilden giriş yapmamı soyledi eşimle valizi aldık hastaneye gittik ordaki hemşire baktı dogum suyu bu dedi nst cekti sancı çıkmadı açıklıkta 1 cm dedi ama yatış verdi saat 5 te yatışımız yapıldı daha sonra 1-2 saat gectıkten sonra kendi sancım gelmeye başladı 3-4 dk da bir sancım geliyordu doktor beklicez dedi sancı sıklaşması lazım ardından açılma olur dedi neyse tam 6 saat 3-4 dk bir sancı geliyordu ama bir türlü sıklaşmıyordu o sancı da beni mahvetti en son artık dayanamadım doktoru cagırdım ben daha ne kadar sancı cekicem dedim doktor bana açıklık 2 cm olmuş sancının sıklaşmasını bekleyeceğiz bu 2-3 saatte sürebilir 5-6 saatte dedi ben dayanamıyorum dedim beklemenin garantisi de yok sezaryen istiyorum dedim doktor ve hemşireler beni ikna etmeye calıstı 6 saat dayandım bi 6 saatte dayanırsın falan filan en son doktor 15 dk süre veriyorum iyice düşün senin kararın dedi bende o kadar kararsız kaldım ki her sancı geldiğinde ağlayacak gibi oluyorum hatta en son ağladım kendımce sancım sıklaşsa nasıl dayanıcam falan dedim en son sezaryena karar verdim hemşirelere soyledim onlar beni hazırlarken bi kusma geldi sancı o kadar kötü yapmış ki doguma giderken ne varsa çıkardım hepsini sonra belden aşağısınu uyuşturdular tam istemedim çünkü bilincim yerindeydi sadece belden aşağısı hissetmıyordum dogum yarım saatte oldu bebeğim sağ salim doğdu benim uyusukluk 2 saate geçti sadece dikişlerimde ağrı var oda hareket ederken belli ediyor normal olarak doktor kontrole gelirken sordu dogumun ikisini de yasasın hangisi zor dedi bende 2. De zor dedim kolay değil hatta sakasına bi dahakınde suda doğum yada 2 .cocugu düşünmücem dedim 😂 gülüştük bugun hastaneden çıkışımızı yaptık kızımla evımızdeyiz ıkımızde şükür iyiyiz benim dogum hikayemde Boyle oldu sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olurum darısı diğer hamile arkadaslarıma inşallah kolay dogumlar yaparsınız🙏🤍
- Sızıntı seklınde su tartışmasında
Nurdanb ağrı kesici yaptılar suan biraz daha iyiyim eve geldik zaten doktor sıvı tüket dedi zaten süt artırıcı cay önerdi
Nurdanb ıyıyız şükür ama ağrılarım var benim
Kendi sancım ara ara geldi ama sık gelmediği için ve açılma olmadığı için artık sancıya daha fazla dayanamadım o nedenle sezeryan istedim
Nurdanb bende sezeryan oldum
Doğurdum kızlar
islim-Hasanli6 suan yatısım yapıldı suyum gelmiş ama sancı açılma yok onun için yürüyüş pilates vs yapıyorum gelmezse suni sancı vericekler
Nurdanb neden suni sancı vermedi siz mi istemediniz
Nurdanb aynen yatısım yapıldı sancı acıkma yok onun için yürüyüş pilates vs yapıyorum gelmezse suni sancı verecekler
Frdsr inşallah suan sancı gelmesini bekliyoruz gelmezse suni sancı vericekler
Kızlar doktoru aradım acilden giriş yap nst ceksinler baksınlar dedi gelen dogum suyummuş ama sancı yok açılmam yok yatış verdi suyum geldiği için
Gmzbysl suan beklemedeyim eğer devam ederse doktorumu arıcam
Nurdanb sancım yok ama sizin sancı olmuş muydu
Kızlar 38+4 olduk hafif su geldi iç çamaşırı mı ısladı gttım değiştirdim sonra tekrar sızıntı gibi su yine değiştrdim acaba dogum belirtisi mi
- Çatı muayenesi tartışmasında
Esinakmann aynen jel kullanıyormuş bugun muayene oldum oyle yaptı
- Nisan anneleri🤗 tartışmasında
hzl040823 ınanır mısınız bende cok korkuyordum hatta dün post açmıştım bunun için herkes kasma kendini acımıyo falan demişti gerçekten de oyle doktor eldiven takıyor parmağına jel sürüp bakıyor sanıyelik bişey hiç acımadı lekelenme de olmadı gerçekten kendını kasma ben nasıl olduysa rahattım baya