Busra4598 sinirim bozuldu gülmeye başladım bi anda böyle süreci okuyup doğurdum u görünce istemsizce mutlu oluyorum😂darısı başımıza sağlıkla büyüsün🌸🥹

Busra4598 hic acilmam yoktu 1 cm.bile. ve suyum azalmıştı plesenta da yaşlanmış dedi. Zaten kordon dolanmış iyiki de uğraşmamış normal doğumla. Akışına birakmistim ben böyle nasip oldu

Busra4598 ben sabah demedim mi bak ben gibi olmuşsun hadi geçmiş olsun 🤗⚘ ömürlü olsun Allah bağışlasın

Kendi sancım ara ara geldi ama sık gelmediği için ve açılma olmadığı için artık sancıya daha fazla dayanamadım o nedenle sezeryan istedim

Busra4598 ben doktora hic karışmadım baştan normal istiyordum çatı uygundu deneriz dedi ama açılma sancı sıfırdı 40+3 olunca bekletmek istemiyorum artik dedi. Sezaryen icin tetkikler yapılırken sancim basladi benim de ayni olmusuz ya sancıyla gittim doğuma 😁😉

Busra4598 onlar 1 hafta icinde toplar cok agri oluyorsa serum takarlar agri kesici. Gaz çıkardınız mı gaz sancısı da olabilir. Aman süt yapıyor diye börülce filan yemeyin netten bakmadan yemeyin hem siz hem bebek agri ceker

Nurdanb ağrı kesici yaptılar suan biraz daha iyiyim eve geldik zaten doktor sıvı tüket dedi zaten süt artırıcı cay önerdi

Busra4598 rezene kimyon demliyordum kendim bende. Dereotu ıspanak havuç incir bunlar cok faydalı süt artması için 3 4 güne ağrılarınız geçer 🤗

5 ay sonra

Busra4598 sabah uyandığımda sanki akıntı oluyor gibi hissetdm wc gittiğim zaman kilodum komple ıslanmıştı, sonra 3-4 saat oldu ayaktaydm bu saate kadar anlamadım ama şimdi koltukta uzanırken gene damla damla birsey akıyor gibi hissetdim wc kalktım baktm gene kilot 1 cay bardak su dökmüş gibi ıslak acaba sızıntı mı oluyor anlamadım 1 gün önce doktordaydm hersey normaldi ultrasonda ama şu mu acaba anlayamadım