Kızlar 38+4 olduk hafif su geldi iç çamaşırı mı ısladı gttım değiştirdim sonra tekrar sızıntı gibi su yine değiştrdim acaba dogum belirtisi mi

Busra4598 evet ama dogum hemen gerçekleşmez az az geliyorsa sakin kalin . Takip edin durmuyosa doktorunuzla iletişime geçin

Busra4598 suyunuz geliyor bence doktora gitmelisiniz Allah korusun sıvı kaybı iyi bişey değil diye duymuştum

Busra4598 40+3′te dogum yapmıştım ama 3 5 gün filan sızıntı şeklinde oldu suyum son gece yogunlasti ve ertesi gün doğuma alindim suyum azalmıştı cunku sizde mutlaka kontrole gidin ilk fırsatta hayırlı doğumlar inşallah

Busra4598 suyun geldigi saati not et. su geldikten sonra doğum için günlerce beklenemez. enfeksiyon rski vae

Kızlar doktoru aradım acilden giriş yap nst ceksinler baksınlar dedi gelen dogum suyummuş ama sancı yok açılmam yok yatış verdi suyum geldiği için

Benimde aynı şekilde 38+5te gece sızıntı şekilde suyum gelmişti evde bekledim ertesi gün öğlene kadar sızıntı hep devam etti ve hiç sancım yoktu öğlen doktorumla görüştüm o da suni sancıyla başlatalım doğumu eve gitme dedi ne olur ne olmaz dedi o şekilde doğum yaptım yani hiç merak etme inşallah bebeğinle kavuşmana çok az kaldı :)

Busra4598 hayir hic olmadi nstde de çıkmadı sadece suyum azalmıştı bu sızıntılarla açılmam da hic yoktu o yüzden sezaryene aldi doktor 2saat içinde ve doğuma girmeden bikac saat once sancılarım başladı suyum komple geldi günümde dolmuş yani. Benim öğleden sonra randevum vardi sabaha çekmiştim oyle olmasa evde gelicekmis suyum ve sancılarım, yani daha zor olabilirdi mutlaka bugün gidin ihmal etmeyin tedbir olur iciniz rahat eder gününüz gelmis olabilir sizinde.

Busra4598 benimde böyle oldu aynı gün dogum yaptım, sanırım sizin de bugün olur doğumunuz Allah yardımcınız olsun 🙏

Busra4598 ben ılk bebeğimde 36 . Haftanın sonunda bardaktan boşanırcasına geldi suyum dr gittim idrar dedi ama bilememiş sağolsun yanlış bilgilendirdi gecesi sancım başladı su gelmeye devam etti yavas yavas ama suyu temizdi o geceyi evde geçirdim sabah hastaneye yatışım yapıldı bir gün sonra oğlum doğdu ben erken yattım hastaneye süreci evde geçirmeye çalış herhangi bir sakıncası yoksa doktorun içinde ama suyun geldiği için antibiyotık verebilirler enfeksiyon kapmayın diye

Frdsr inşallah suan sancı gelmesini bekliyoruz gelmezse suni sancı vericekler

Nurdanb aynen yatısım yapıldı sancı acıkma yok onun için yürüyüş pilates vs yapıyorum gelmezse suni sancı verecekler

islim-Hasanli6 suan yatısım yapıldı suyum gelmiş ama sancı açılma yok onun için yürüyüş pilates vs yapıyorum gelmezse suni sancı vericekler

Benim 5 gündür öyle doktora da gittim suyuma baktı iyi dedi hâlâ oluyor beklemedeyim 😂