Arkadaşlar merhaba 25 haftalık gebeyim.2 gündür göbek deliğinde çok şiddetli ağrı yaşıyorum üstüne birde kızım alt değiştirirken 2 kez tekme attı ağrı daha da şiddetlendi.İlk gebeliğim de hiç böyle bir ağrı hatırlamıyorum bile.Bebek hareketli bir sorun yok ama ağrı dayanılmaz gibi.Yaşayan başına gelen oldu mu acaba ?

Sumisali_ etler geriliyor bol bol bioil sür sonra benim gibi derin çatlakların olmasın çatlayacak demekki karnın kuru nemlendir canım

Benim kızımda da öyle olmuştu canım agrisjndan doktora gitmiştim poposinu göbeğine dayamış tatlı şeyler yeyip dönmesini sagla demisti

Burcu395 ilkinde öyle birşey olmadı umarım bunda da olmaz dediğinizi yapacağım teşekkür ederim 🌸

Gizemnursu bende de mi öyle oldu acaba hemen tatlı birşeyler deneyeceğim gerçekten çok değişik bir ağrı.

Sumisali_ rica ederim canım aynısını yasadım cünkü biliyorum gecen yaz hamileydim bende haliyle günde iki kere dusa girmekten gün içinde kurudum aynı şikayetleri yasadım bioil yaglı gelir derseniz de the touch by seda altın çatlak önleyici bakım kremini öneririm dışı beyaz yeşil trendyoldan bakabilirsiniz baya sevilen bir ürün 275 TL falan olması lazım baya bereketli sevgiler

Sumisali_ masaj yaparsın güzelce de karnına cok iyi geliyor sevgiler