Sezaryen
Beyazmelekkk inanın hiç bilmiyorum Allah yardım etsin herkese ben normalden korkuyorum çünkü iri yapılı Bi vücuda sahip değilim rahmimde küçük çok zorlanırım olmaz diye düşünüyorum
Seldahilal ağrı zaten olucak gibi ben şunuda düşünüyorum normal doğum iyi diyenler mesela rahime de çoğu kez kesi ardından dikiş atılıyor oda acı ağrı değilmi bide üstüne üstlük onu doğurma çabası çektiğin acı
Ftsss777 normal doğumda kanı siz görmüyorsunuz ki doktor görüyor sadece. Dikişiniz olsa onu bile görmüyorsunuz çünkü genital bölge ta nerde. Ama karnında olan şeyi görmeden edemeyecekseniz ki illa o dikişi falan görüp hissediyorsunuz. Normalde her şey dogumhanede kalıyor kapıdan çıkınca siz hiçbir şey görmüyorsunuz 😁
Ftsss777 Ben de kan alınca okul da aşı olunca düşüp bayılırdım hep 😂 Ama söz konusu bebiş olunca Rabbim dayanma gücü veriyor iğneler serumlar kan almalar hiç gözün görmüyor bi süre sonra sezeryan oldum normal Doğumun da ağrısını çekip sezeryan oldum bu ara da sürekli yürüyüş yapıcaksın öyle iyileşiyorsun açılıyorsun
Nursumeyye5 ben perişan oluyorum hala geçen verdim 7 tüp kusmaya başladım gözler gitti 😒
elif475475 bilmiyorum ama sonuçta orda da bir dikiş var illaki idrarda yanma olur olmaz mı? Onun acısı sızısı yokmu?
Ftsss777 ben de başından beri normal istedim sağlıklı olsun diye ama benim bünye de kabul etmedi son dakika sezeryana döndüm 6 günlüğüz iyi çok şükür durumum da
- Düzenlendi
Ftsss777 kendini yapamam edemem diye kodlama o cocuk ordan bir şekilde cıkacak bu bir süreç hepimiz gectik kuzum bu yollardan ben ki genc kızken kan aldırsam kolum mor oldu diye of üf yapan biriyken spinal sezeryan oldum daha yeni gömülü diş ameliyatı oldum adam çenemi dikti gözümün önünde hayat bu herseye alıştırıyor insanı şerbetlendim