Hamilelikte hicmi belirti vermez bu şekil doğum yapıp öğrenen varmı snrasi neler oluyo kan verdik çıkana kadar perişan oluyoruz bı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir

01180322 görümcem üçüncü ayında öğrendi. Çapaya gittiler bisürü testler vs yapıldı. Çok fazla anomali olduğu için gebelik sonlandırıldı. Ama zor bi süreçti. Siz 34 haftalık hamile msnz bu zamana kadar anlamadılar mı hiç

01180322 canım ben ne desem boş ve yanlış olur doktor verir aana en sağlıklı bilgiyi

01180322 testlerde veya detaylı ultrasonda belli olabilir

Canım belirtisi olmaz detaylı ultrasonda çıkması gerekiyordu aslında benim herşey yolundaydı detaylı ultrasonda bir çok anomaliler görünce zaten bu şekilde yaşamaz dediler trozmi13 müş benim bebeğimde amniyosentezde çıktı gebeliği sonlandırdık maalesef 22w

01180322 benim 13. Hafta da belli oldu ama sebebi neyse ona göre belirti verir. Benim anne karnında çiş yapmıyordu. Mesane çıkışı yoktu usg de görünüyordu ve 4 5 tane daha sebebi vardı. 15 te sonlandırıldı.trizomi 18 çıktı Hastalık türü çok fazla genelde detaylı usg de belirti veriyor. Ama başkasında başka hastalıktır belirti vermeye bilir.

01180322 el ayakta ne gibi bir problem var. Her hangi görünüş olarak bir şey var mı. Şekil bozukluğu vs ise usg de görülebilirdi.

01180322 Trizomi18 detaylı ultrasonda belli oluyor siz yaptirmadiniz mi detaylı ultrason. Benim bebeğimde elleri ectrodactly ayakları da içe dönüktu ikisi de. Ama iç organları da sorunluydu ve çilek kafa görünümu vardı. Trizomi18 gebelikte belli oluyor.

Mavidunyamm biz Almanya’dayz 20. Haftada detaylı yaptırıldı organlarına kafa ölçüsüne bakıldı bişey denil