34 haftalık doğurup durumu iyi olan
mcansu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 nasıl geçti süreciniz bebeğiniz yoğun bakımda kaldı mı? Bir de neden erken doğum yaptınız acaba
01180322 gecen ay arkadaşim 33 haftada dogurdu bebis 1 hafta kuvezde kaldi cikti şimdi cok iyi
01180322 32. Haftaya girmeden doğum yapan tanıdıklarım var. Şimdi her şey yolunda. İçinizi ferah tutun haftanız çok da erken değil inşallah sağlıkla çıkacak🙏🏼
canım inşallah biran önce evinize dönersiniz 🤲 bebeğinizin durumu nasıl iyidir inşallah
Sara_bebek yutkunamiyo ve kaslarında zayıflık var bizde😓
selimbebekveannesi bebeğimn duaya çok ihtiyacı var yutkunamiyo kas zayıflığı var diyolar test sonuçlarını bkliyorz ciğerleri enfeksiyon kpmis
allah yardım etsin inşallah sağlıkla çıkarsınız bi an önce kendine dikkat et
34 hafta uyumlu 36 da doğum yapmıştım şimdi 7 yaşında kızım maşallah zor süreçler ama gecicek annesi üzülme kas zayıflığı erken doğum kaynaklı olabilir bizde de emme de çok zorluk yaşadik başka herhangi bir sorun olmazsa 2 kiloda verirler bebeğini çok çok erken bir hafta değil Rabbim yardımcınız olsun inşallah
01180322 yaa canım benim Rabbım sizlere bağışlasın inşallah tez vakitte iyileşir kuzum dualarımız sizinle
01180322 Allah yardimciniz olsun yiğeniz 29 haftada doğdu şimdi cin gibi yaşatan Allah yaşatiyor dualarim sizinle 🙏 acaba evde kendinizi ev işleriyle falan yordunuzmu yoksa sancilariniz anidenmi başladi?
Sara_bebek ortada hicbirsey yokjen yatakta aralığı 2 dakikada bir vurmaya başladı 😓
01180322 Allah onunda kaderine o zaman doğmayi yazmiş canim merak etme iyi olucak Allahin izniyle. Yarin bende 34 haftalik olucam bebisiniz kizmi?
Sara_bebek evet❤️🥹kızımn ismi Asya, inşallah sağlıkla eve götürürüm sizde sağlıkla kucağına alirsnz
01180322 kiz cocuklari cok guçlü oluyor canim Allah bağişlasin ismide cok güzelmiş en sevdiyim isimlerden biri 🩷😍