humasultan3443 yok kız İnan hiç hissetmiyorsun bile vuruyor ve 15 dk içimde her şey düzeliyor ağrısız sızısız
Normal doğum korkusu
sivlimglsh ben doktorumla konuştum hep normal doğumu istiyordum bebeğimin ilk anını görmek o hissi yaşamak ama cesaretim yoktu korkuyordum deneriz yapamazsan zaten mecbur sezeryana alacağız denemekten bişey kaybetmezsin dedi hatta açılmam zor ilerledi uzun sürdü tam sezeryana gidecekken doğdu bebeğim hayırlısı neyse o olsun zaten bizim elimizden bişey gelmiyor bebekler nasıl gelmek isterse öyle geliyorlar
Sudee9 ben hiç korkmuyorum nedense ağrı eşiğim baya yüksek ondan mı acaba 31 haftalığım bende
Bende aşırı sezeryandan korkuyorum ilk doğumum normal oldu emin olun acılı bir süreç ama biteceğini biliyorsun ve çocuk çıktığı gibi sanki sancıyı çeken başkası gibi hissediyorsun 🥰 sezeryanı deneyimlemedim ama okuduklarım kadarıyla çokta kolay bişey değil doğum anı kolay oluyor ama sonrası zor , bence doğal olanı normal doğum deneyin derim emin olun iyi ki dersiniz . Çokta doğum anını düşünmeyin bir şekilde doğuracaksınız ☺️
guzellanne inşalllah canım çok sağ ol ❤️❤️
Sudee9 canım İnan ben Almanya’da yaşıyorum Türkiye’de nasıl bilmiyorum ama tahminim kadarıyla söylüyorum % 90 bir ücret alırlar ya
Sudee9 canım ben senin için baktım galiba devlette yok hani nerde doğum yapacağına bağlı yarın bi ara doğum yapacağın hastaneyi sor belki sana bir fiyat verirler en azından bilmiş olursun 🥰
Sudee9 kaç haftalık hamilesiniz 🤗
Sudee9 nerden başlasam ki bugun doğum yapalı 1 hafta oldu ne ara 1 hafta geçti anlamadım. Benım nişan geldi ilk önce sonra hastaneye gıttım hemen baktılar muayene ettıler nst felan derken eve gıdebılırsın aşıır sancı kanama olursa gel dedıler benım sonra sancılar basladı ben dakıka tutuyorum tabı önce tatlı tatlı sancılar vardı cuma nişan geldi bu arada. Cumartesı benım sancılar arttı 15 dk ya düşmeye basladı ben gun ıcınde bakıyorum süreklı neyse gece 11 gıbı şiddetlendı iyice hastaneye gittik benı nst ye gelan aldılar muayene ettıler acılma 3 cm olmus. Nst de sancı cıkmıyo ama ben sancıdan duramıyorum deliricem benı eve gonderdıler sancı vs yok diye geldım eve saat 2 duşa gırdım bekledım duşta duştan cıkınca sancı arttı da arttı delırıyorum yıne eşime götür beni dıyorum saat 2.30 sonra hemen yıne nst ye bağladılar ben nasıl delırıyorum yerımde duramıyorum bağırıyorum sonra doktor geldı ağrın sancın yok diyo nasıl ya ben duramıyorum yerımde dedım sonra çatı muayenesıne aldılar acıklık olmus 6 cm sonra yatırdılar. Orda da nst ye bağladılar suni ben duramıyorum yatagı felan kırıp atıcaktım sancı geldıkce ıkındım ıkıncıkca ılık bıseyler akıyor suni sancı takmadılar tam taktılar sonra ben bı ıkındım sancı da cocugun kafası geldı hemen doğumhaneye aldılar suyu patlatıp bı iki ıkınmada çocuk geldi . Biraz dikiş var ama oda gecıyor sancı cok kötü bısey delırtiyor insanı ama unutuluyor sonra o sancı herşey Allah isteyen herkese nasip etsın.
[silindi] ay aynı ben 17 haftadır lütfen ebe eve gelsin diyorum eşime doktora gitmek istemiyorum
Sudee9 valla canım bende 39+5 im 2 gündür çok sancım var uyutmuyo hastaneye gittim yerleşme ağrısı dedi 1 cm acilman bile zar zor anca dedi ağrıdan duramıyorum çok sidetli aralıklarla giriyo ben sezeryan istiycem gerekirse özelde sezeryan olucam nefesim kesiliyor WC dahi çıkamıyorum ağrıdan 😭😭
denizin_annesii 40 🥺🥲
Ezelaleyna kıyamam rabbim yardımcın olsun canım bende de aşağı doğru aşırı baskı var doğurucam bence bugün yarın
Sudee9 Allah kurtarsın hepimizi anne olmak çok zor gerçekten bende baskı yok karnıma bıçağı sokuyolar heryeri oyuyolar resmen ben böyle ağrı görmedim bu yerleşme ağrısı bu kadar şiddetli ise normal doğumu ben yapamam 2 gündür uyku uyuyamıyorum 😔
Ezelaleyna ay böyle deme beni de korkutuyosun valla benimki doğdu doğacak çok aşağıya inmiş hissediyorum yarın kontrolüm var normal görünüyor her şey çok korkuyorum ama
Sudee9 hayırlı haberler al inşallah canım bize de cesaret ol 😳 çok korkuyorum ya inşallah kolaylıkla geçer
Sudee9 bende yarın 40 oluyorum bugun nişanım geldi sancı olmayınca geri yolladılar haftaiçi dr gidicem ama sancım gelir inşallah gitmek zornda klmam ne olacak bilmiyorum nişan gelince dogum olur sanmştm🤩