Kızlar aşırı korkuyorum normal şu an her an doğurabilirim bana doğum hikayelerinizi falan anlatır mısınız bir de önerileriniz?!
Normal doğum korkusu
Sudee9 ben de bekliyim şurda aşırı korkuyorum 😔 arada bi ayrım oluyor o zaman bile ölüyorum panikten nasıl katlanıcam nasıl dayanıcam diye
humasultan3443 ne kadar kaldı doğuma?
Sudee9 ben de çok korkuyordum dünyada normal doğum yapacak son insanlardan biriydim doğumumdan önceki gece korkudan uyuyamadım ama inanın hiç bu kadar korkmama gerek yokmuş Allah bir şekilde kolaylığını veriyor sancı çekerken evet zordu ama sonrası çok güzeldi yaşadığınız mucizeye odaklanın bol bol fotoğraf çekinin zaten süreç bir şekilde ilerliyor kafanıza takmamaya çalışın belki açılmanız ilerlemeyecek sezeryana dönecek kendinizi strese sokmayın rahat olmaya çalışın en güzel gününüz olacak bunu düşünün :)
[silindi]
Normal doğurmaktan değil de hastanede kesip dikmelerinden korkuyorum ben sırf bu yüzden sancılandığımı kimseye söylemeyip evde leğene oturup doğurasım var. Herkeste biliyo deliyim yaparım yeterki kesmesinler
Sudee9 ah bendede korku yok sadece heyecan var benim tek korkum açılmam olmaz sancım gelmez korkusu gerisi mucizevi bişey sancısını bile sindire sindire çekmek istiyorum🥰
[silindi] benim korkum da bu. Sabretmeyip beklemeyip kesik atarlar diye. 🤦♀️
[silindi]
MelegimibekliyorumM valla galiba ben dediğimi yapıcam……
humasultan3443 bende aynı sizin gibiydim nasıl olacak ne olacak dayanabilecekmiyim diye ama düşünmeye vaktim olmadı zaten doktor ebe hemşire ailedekiler gelen giden derken bir şekilde geçiyor bi bakmışsınız Bebişiniz kollarınızda :)
Sudee9 canım hiç korkma bende suan. İkinci doğumum olucak bir kaç güne İnan biraz agrın oluyor olmuyor dersem yalan bak duyduğum kadarıyla açılma olupta agrı çekmeyen insan bile var Allah’a dua et hiç korkma o kadar güzel bir duygu kiii ona her baktığımda bütün sıkıntım gidiyor
Sudee9 23 gün 😩😩😩
[silindi] kız evde nasıl olacak 😳😳
Sudee9 canım dün doğum yapmış ve normal doğumdan aşırı korkan biri olarak şu an gayet iyi olduğumu söyleyebilirim. Ben suyum gelince gittim hastaneye çatı muayenesinden hiç korkma sık sık yapılıyo bana çok yapıldı ama inan sancıdan hissetmedim. Doktorun söyledikleri düzenli yap mesela ben gittiğimde 3cm açılmam varı. İlk baş sancı gelince derin nefes alıp ver dediler ki doğum esnasında enerjin kalsın diye açılma artınca her sancıda ıkın dediler zaten nasıl yapılcağı söyleniyo. Doğumhaneye alınınca tamamen içgüdüsel zaten o an sana söyleseler de duymuyosun ama yardım ediyolar. Allah kolaylığını veriyo canım hayırlı doğumların olsun inşallah aklına takılan bişey olursa sor çekinme.
humasultan3443 benim günüm doldu bebiş gelmiyor ama 🥺
[silindi]
humasultan3443 yeterki kesmesinler bi şekilde doğururum 😁