Liv başak hocaya gidiyorum Doğum paketi aldım Demir sigortadan çok memnunum Başak Hoca çok ilgili, her türlü sorunuza hemen cevap dönüyor hastanede olmasa bile

SedaTopgl tamam canım saol oranın da iyi mil parası 2 lu taraftı zaten başka yerde yaptırdım . Tesekurederım

Deletedmom9885 ben geçen sene kis tedavisi için sultan hocaya gittim çok hastası var çok bekliyosun bide çok çarçabuk çıkarıyo senin odasından diyeceklerinide unutuyosun o yüzden hamilelikte tercih etmedim

SedaTopgl yalnız doğum paketi yaptırmak istiyorsanız yılbaşına kadar süresi var bin tl artış oluyor fiyatlar da

Senibekliyoruz ben de demir sigorta dusunuyorum
      Peki neden livi tercih ettiniz? Medikana ve medikalparktada gecerli bu sigorta. Esim medikana daha guzel diyor. Siz nasil karar verdiniz?

Asia yaklaşımını beğenmedik. Coşkun beyi tavsiye ederim

• Asia bunu yanıtladı.
      • Asia bunu beğendi.

Simgek erkek doktorda daha cok cekinirim sanki. Simdi karindan bakarlar ama ilerleyen zamanlarda alttan bakacaklar. Haklisiniz o doktor beyi cok duydum

Slm bizde liv e başlayacağız daha biz 7 haftalığız orada doç doktor Türkan örnek Gülpınar var ona başlamayı düşünüyoruz aranız da var mı o doktora muane olan

çok fazla tavsiye aldım Başak hocayla ilgili, paket almadan gidip muayene oldum gayet ilgili ve güler yüzlü bir doktor.ilk doğumunu üniversite hastanesinde asistanların elinde yapmış bi insan olarak hem hastane temiz, hem çalışanlar çok ilgili.Başak hoca normal Doğum konusunda çok iyiymiş bu en önemli şeylerden biri benim için.diğer doktorlar hakkında sadece gittiğim zaman gözlemlediğim kadar bilgi sahibiyim ama Başak Hoca güler yüzü ile fark atıyor hemen.

Liv hospital için Demir hayattan mı aldınız acabalar paketi bana Demir hayattan 5.690 lira çıktı kişiye göre değişiyormuş galiba