Simgek Sarayhelvasi hayır coşkun hocanın hastasıyım diye telde söyledim. Coşkun beyden geliyosanız 300 dedi. Ben anlamadım ikisi de oranın doktoru bence söyleyin arkadaşm da livden gelmiş 300 ödemiş diye. İstersen insgtramdan takipleşelm ordan konuşalm canım burdan zor oluyo takip etmek
Sarayhelvasi Simgek olur canım aynen öyle yapalım. Bende öğle söyleyim biz görev icabı burdayız maalesef
SedaTopgl Sarayhelvasi Kızılay’da, yiğenim oraya gidiyor çok memnun çok temiz, otel konforunda doktor Başak hanım var herkes ondan çok memnun
zuhal SedaTopgl canım. Ne kadar vercen toplam canım ?? Hastaneye ve muaneye ona göre medıcal park veya medıcana
SedaTopgl zuhal Ben lina kadın doğuma Hatice hocada muayene oluyorum 100 tl ayda bir, doğumada 4500 vercem ama epidural dahil
zuhal SedaTopgl tamam canım saol oranın da iyi mil parası 2 lu taraftı zaten başka yerde yaptırdım . Tesekurederım
Asia Simgek başak hanimdan neden memnun kalmadiniz? Dogum sigortasiyapip ben de oraya gitmeyi düsunuyirum
Asia Demir hayat sigortayi duydunuz mu? 5600 %20 devlet vergisi indirimiyle 4200e oluyor sonuc olarak medicana liv medikalparkda dogum ve tahlillerini yaptirabiliyoruz. Ben dusunuyoruk.yaptirmayi bilgisi olan var mi
Obiranneadayi MerveTaer bende bugün cukurambar koru hastanesine gittim doktor Tamer beye kendisi alanında uzman ve Prof hatta bugün kalp atisini dinledik ve Doğum paketi yaptırdık
Obiranneadayi Asia teşekkürler 5500 tl ama detaylı ultrason dahil değil onun da ücreti 500 tl 21 haftada yapılacak ücret o zaman verilebilir dendi
Senibekliyoruz Liv başak hocaya gidiyorum Doğum paketi aldım Demir sigortadan çok memnunum Başak Hoca çok ilgili, her türlü sorunuza hemen cevap dönüyor hastanede olmasa bile
Asia Senibekliyoruz ben de demir sigorta dusunuyorum Peki neden livi tercih ettiniz? Medikana ve medikalparktada gecerli bu sigorta. Esim medikana daha guzel diyor. Siz nasil karar verdiniz?