Teşekkür ederim
Ankara anneleri
secl-ahmet memnunmusunuz kac haftalikken gitmeye basladiniz
Damladamlaapo Ben 23 haftaligim burda bircok hastaneye gittim hijyen ilgi sonra eşiminde yanimda girebilme durumunu degerlendirince en memnun kaldigim hastane bu oldu ikinci ayimda basladim burda dogumuda burda dusunuyorum kismet olursa☺
EbruzcanBaol ya öylemi kaç haftaliksin acaba 🙂
Hastane açısından çok güzel ve hijyenik bir hastane ilgileri öyle olsun
Damladamlaapo ben ilk öğrendiğim günden beri oraya aynura hanıma gittim iğrenç bi doktor bişi bilmiyor ne konuştuğu belli değil hamileymiş bize bi açıklama yapmadı benim doğumuma 1 hafta kala erken Doğum yapmış hastaneden aradılar şok oldum benim zor duruma soktu o dogum iznine ayrıldı Ahmet Şahbaz bey geldi geldiği gün benim doğumuma girdi normal Doğum için çabaladı normal Doğum yaptım cok iyi bi doktor iyiki aynura Doğum yapmış diye dua ettim Ahmet beye gidin
Keçiören özel de kadın Doğum Ahmet Şahbaz beyi öneriyorum Normal Doğum yaptım ilk doğumum hiç agrı nerdeyse çekmedim seruma bi ilaç kattı bnim agrım nefes alıp verdikçe geçti cok iyi bir doktor
Kızlar sezeryan olacak olan var mı
14+5 haftaligiz bir hafta once 86 gram 13 cmydik zubeyde hanima gidiyorum 😊😊😍😍
MerveTaer tek bi doktora muayene oluyorum gitmeden once randevu aliyorum sira bile beklemiyorum bi ayrintilida cok bekliyomussun oda detayli inceledikleri icin galiba onun disinda memnunum daha ayrintiliya girmedik ama giren binkac arkadasim var orda onlarin demesi oyle yani
Deletedmom9885 bnde oraya gidiyorum hangı doktor 😊
Milen bnde oraya gidiyorum hangı doktor 😊
Merhaba arkadaşlar ben Ortadoğu’ya Gulnur hanıma gitmeyeli düşünüyorum memnun kalan varmı bide lina hastanesinde mine hanımı öneriyolar yardımcı olursanız sevinirm
MerveTaer Merve hanim basiniza gelenleri okudum drunuz de zubeyde hanima yonlendirmis herhalde benim ablam zubeyde hanimda dogum yapti soyle ki eger ilk gebeliginizse biraz skntili bir hastane dogum konusunda degil ama sonrasi icin o da emzirmeyi felan hemen bilemeyebiliyorsunuz sutunuz gelmiyor ve refakatci kabul etmiyorlar yaninizda kimse olmuyor odalar 4 5 kisilik herkes bir havada eger sutunuz gelmezse siz hemsireden mama rica ediyorsunuz o halde niraz kendiniz cabalamak zor oluyor ki sezeryan daha skntili bir surec notmal dogumdan yani ilk tevrubesizlikle birsz zor zubeyde hanim ama zrkai tahirden iyidir ki zaten bu saatten sonrada pek baska yer kabul etmez gibi sizi
Fatmayusuf ortadoğuya gitmedim ama linaya gitmiştim mine hanım gerçekten çok iyi doktor iyi işgileniyor tavsiye ederim
Fatmayusuf açıkçası gülnur hanım hakkında negatif duyumlar aldım giden birkaç arkadaştan tabi yine araştırmak görmek daha uygun olabilir ben hasan kafalı hocadayım sorun yok şimdilik tavsiye ederim 👍🏻☺
Milen ne gbi kötü duyumlar aldnz pekı
- Düzenlendi
Zamanlagelen doktorumun eşi doçent doktor o hastanede özel odalar varmış sanırsam evet ilk gebeliğim bide sezeryan olucam fakat haccettepe üstünde durucam
MerveTaer hacattepe üniversitesi 9. Haftayi gecmis gebelikleri almiyo diye biliyorum ama yinede sizin bi özel durumunuz varsa şansinizi deneyin zubeydede özel oda var ama kaç adet her isteyene veriliyomu konusunda tereddütteyim çunku burada birkac yazı okudum