Obiranneadayi hayirli olsun dogum paketini ne kadara yaptirdiniz?
Ankara anneleri
Asia teşekkürler 5500 tl ama detaylı ultrason dahil değil onun da ücreti 500 tl 21 haftada yapılacak ücret o zaman verilebilir dendi
Liv başak hocaya gidiyorum Doğum paketi aldım Demir sigortadan çok memnunum Başak Hoca çok ilgili, her türlü sorunuza hemen cevap dönüyor hastanede olmasa bile
EbruzcanBaol sultan pınar dündar benimki senin doktorun kimacaba 🙂
Deletedmom9885 ben geçen sene kis tedavisi için sultan hocaya gittim çok hastası var çok bekliyosun bide çok çarçabuk çıkarıyo senin odasından diyeceklerinide unutuyosun o yüzden hamilelikte tercih etmedim
SedaTopgl yalnız doğum paketi yaptırmak istiyorsanız yılbaşına kadar süresi var bin tl artış oluyor fiyatlar da
Obiranneadayi Ben Doğum paketi yaptırmıcam
SedaTopgl bilgi amaçlı yazdım ben yaptirmicaksaniz tamamdır
Senibekliyoruz ben de demir sigorta dusunuyorum
Peki neden livi tercih ettiniz? Medikana ve medikalparktada gecerli bu sigorta. Esim medikana daha guzel diyor. Siz nasil karar verdiniz?
Obiranneadayi anladım canım Doğum paketide olsa olmasada aynı fiyata geliyo mantıklı gelmedi bize
secl-ahmet doğum ücreti ne kadar acaba hangi doktora gidiyorsunuz keçiörende
Slm bizde liv e başlayacağız daha biz 7 haftalığız orada doç doktor Türkan örnek Gülpınar var ona başlamayı düşünüyoruz aranız da var mı o doktora muane olan
çok fazla tavsiye aldım Başak hocayla ilgili, paket almadan gidip muayene oldum gayet ilgili ve güler yüzlü bir doktor.ilk doğumunu üniversite hastanesinde asistanların elinde yapmış bi insan olarak hem hastane temiz, hem çalışanlar çok ilgili.Başak hoca normal Doğum konusunda çok iyiymiş bu en önemli şeylerden biri benim için.diğer doktorlar hakkında sadece gittiğim zaman gözlemlediğim kadar bilgi sahibiyim ama Başak Hoca güler yüzü ile fark atıyor hemen.
Deletedmom9885 bende sultan hocaya gidiyorum☺