İlk gebelıgi olanlar gelın 😇
duygulu62 18 haftalığınız ama hala cinsiyetini öğrenemedik minik faremin ilk hamileliğim korkuyorum doğumdan
Kbraackz aramızda 1-2 var hahah gerçekten içimi karıştırıyormuş gibi hissediyorum yattığımda sürekli dürtme ve tepişme hali içinde asla uslu durmuyor 😂
Tulinasenas 1-2 gün
ikizAnnesi_AB hayır serklaj olmadım ilk haftalarda çok kanamam vardı düşük riskim vardı ama hiç gerek duymadı doktorum. Şimdi 32+1 olduk bu kez de benim minikler çok aceleci 😁 birisi doğum kanalında ve baskı yapıyor. Ciğer geliştirici 4 doz vuruldum. Hedefimiz ilk önce 34 hafta 36 da doğum yapıcam böyle aceleci olurlarsa 34 de alıcak 😊. Sizinkiler kaç haftalık serklaj oldunuz mu siz😊
duygulu62 Bende daha taze gebeyim. 6+1 deyim daha. Doğumdan vs. den değil de ona yetebilecek miyim bakabilecek miyim beni nasıl bir yaşam bekliyor onun tedirginliğini yaşıyorum 😍
duygulu62 doğumdan korkuyorum bı yandanda merak ediyorum 36 haftamiza giricez oglusumla ilk hamileligim
Muazom galiba kimi duysam erkek diyor :) inşallah ikinciler kız olur ne diyelim :) rabbim sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin🙏🏻
İlk gebeligim önceleri korkuyordum şimdi tatlı bir heyecan başladı artık Allahin izni ile 15 günümüz kaldı kızımla kavusmamiza 13 yıllık hasret.❤🌸
Allahım isteyen dua eden mücadele veren her kuluna nasip etsin.
Doğumdan çok korkan birisi olarak ben birazcık bilgi vermek istiyorum o kadar mükemmel bir duygu ki ben çok şükür ne ara oldu bitti anlamadım umarım hepinizin benim gibi bir doğumu olur 🥰 evladınızı kucağınıza aldığınız zaman her şey o kadar güzel oluyor ki. Bir de sancınız olduğu zaman gidin derim ben boşu boşuna sancı çektim evde saatlerdir. Bir şey yapmazlar dedim geceden gelen bir sancı vardı en son ikindin dayanamadım gittim hastaneye bir de evimiz yakın olduğu için yürüyerek gittim. Normalde geri gönderdiler 34+1 di çünkü. Doğum sancısı var ama çok değil dediler gönderirlerken kanamam geldi evde kanama da yoktu. Geri gittim doktorun yanına yatırdılar akşamına da prensesim doğdu 💕🙏
duygulu62 33. Haftadayim. Benden korkağı olmasin bazen okadar moralim bozuluyorki napcagimi bilmiyorum hayirlisi olsun. Kızım olucak 🥰nefes darligi yasiyorum geceleri huzursuz bacak sendromu bi yandan uyku 1 aydir yok nerdeyse mide yanmasi cabasi. Napalim gülü seven dikenine katlanir diyorum sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim 🙏😊
Duygu- geçmiş olsun.nasil geciriyorsunuz aşi olmusmuydunuz
duygulu62 Senin haftaların da bende öyleyim ne var ya bu kadar korkuyorsunuz diyordum hatta,ama doğum yaklaştıkça öyle olmuyor 36. Haftamdayım sezaryen olucam nasipse yani ilerleyen zamanlarda tekrar bi istişare yapalım 🥰🥰
duygulu62 ilk hamileligim anamdan emdigin süt burnumdan geliyor 😂 herseyden midem bulaniyo ne yesem kusuyorum baş ağrısı hergun kan sulandirici Allah’ım hayirli saglikli bı şekilde kucagimiza alsaydik 🤲
dilek_abbasyk masallah ya ilham oldunuz 🥰
Tulinasenas bizimkiside öyle özelliklede geceleri hareketli minnoş kızım, eşim şaşırıyor bazen baya tekmeliyor diye, diyorum ne sandın hareket ediyor diyince daha ufak şeyler sanıyordu sanırım 😅😅