• Gebelik
  • İlk gebelıgi olanlar gelın 😇

İlk gebeligim önceleri korkuyordum şimdi tatlı bir heyecan başladı artık Allahin izni ile 15 günümüz kaldı kızımla kavusmamiza 13 yıllık hasret.❤🌸
Allahım isteyen dua eden mücadele veren her kuluna nasip etsin.

Doğumdan çok korkan birisi olarak ben birazcık bilgi vermek istiyorum o kadar mükemmel bir duygu ki ben çok şükür ne ara oldu bitti anlamadım umarım hepinizin benim gibi bir doğumu olur 🥰 evladınızı kucağınıza aldığınız zaman her şey o kadar güzel oluyor ki. Bir de sancınız olduğu zaman gidin derim ben boşu boşuna sancı çektim evde saatlerdir. Bir şey yapmazlar dedim geceden gelen bir sancı vardı en son ikindin dayanamadım gittim hastaneye bir de evimiz yakın olduğu için yürüyerek gittim. Normalde geri gönderdiler 34+1 di çünkü. Doğum sancısı var ama çok değil dediler gönderirlerken kanamam geldi evde kanama da yoktu. Geri gittim doktorun yanına yatırdılar akşamına da prensesim doğdu 💕🙏

duygulu62 33. Haftadayim. Benden korkağı olmasin bazen okadar moralim bozuluyorki napcagimi bilmiyorum hayirlisi olsun. Kızım olucak 🥰nefes darligi yasiyorum geceleri huzursuz bacak sendromu bi yandan uyku 1 aydir yok nerdeyse mide yanmasi cabasi. Napalim gülü seven dikenine katlanir diyorum sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim 🙏😊

duygulu62 Senin haftaların da bende öyleyim ne var ya bu kadar korkuyorsunuz diyordum hatta,ama doğum yaklaştıkça öyle olmuyor 36. Haftamdayım sezaryen olucam nasipse yani ilerleyen zamanlarda tekrar bi istişare yapalım 🥰🥰

mehmel54

mehmel54 merhaba bebeğinizin hareketlerini daha çok nerde hissediyorsunuz ben alt taraflarda hissediyorum korkuyorum normal mi acaba

duygulu62 ilk hamileligim anamdan emdigin süt burnumdan geliyor 😂 herseyden midem bulaniyo ne yesem kusuyorum baş ağrısı hergun kan sulandirici Allah’ım hayirli saglikli bı şekilde kucagimiza alsaydik 🤲

Tulinasenas bizimkiside öyle özelliklede geceleri hareketli minnoş kızım, eşim şaşırıyor bazen baya tekmeliyor diye, diyorum ne sandın hareket ediyor diyince daha ufak şeyler sanıyordu sanırım 😅😅

Duygu- Bugün 8. Günüm sadece 4 gün ağır grip gibi geçti şuan çok iyiyim 🙂 Mandalina portakal ekstra C vitamini her sabah ballı sütle geçirdim

duygulu62 14.haftaya kadar aşırı zordu kilo verdim su bile içemiyordum prilam bile fayda etmiyordu kusmaktan bogazlarm tahriş olmştu ve asla faal bi hamile degildm halsizlik uyku vs şimdi 16.haftamdaym bulantılarm normale döndü gibi biraz biraz yemek yemeye bşladm ama uyku problemim hala devam çok zor uyuyorum cinsiyeti henüz belli degil bacaklarını kapatmıştı çünkü 😌 dogum korkum var kendi istegmle şuan için sezeryan düşünüyorum belimdede problem oldugu için dahada kötü olmasndan korkuyorum biraz 🙏

Çok heyecanlıyım aynı bedende son günlerimiz 🐣 her an gelebilir miniğim. Cinsiyetimiz kız. Doğumdan korkmuyorum aksine çok merak ediyorum. 39. Haftadayız❤️

duygulu62 suan bel agrisi cekiyorum sadece 30 +6 haftaligiz dogumdan korkuyorum oglusumu bekliyorum oyle😗♥🌼

duygulu62 ilk çocuğum olacak hayırlıyla 🤰26+1 olduk kızımla doğumdan korkuyorum şimdiden düşünmek istemiyorum ama 😂😂😂😍😍😍🥰

duygulu62 off neyin ne olduğunu bilmediğim için korku ve kaygılar var 🙈 cinsiyeti öğrenemedik henüz:) sizin nasıl gidiyor :)