duygulu62 21+5iz kızımla kızım 22+3seklinde gelişimi kizimin, doğumdan korkmuyorum hayalim normal nasipse , eşimle doğuma girip kızımızla çıkıcaz hayırlısıyla, cinsiyeti 14+4te öğrendik 12+2de ailemizle gittik o zaman kendini göstermedi 14+4te kızımızı öğrendik, hamilelik hayalimdeki gibi gidiyor , dusundugumjz aynı ayda hamile kaldım hiç bulantı kusma yaşamadım hamilelik hayalim kitaplar ileydi oyle de uaptim kitaplar edindim, bebeğimin ilk resim çerçevesi
hamilelik.gunlugu
ayşe öner bir hemşire onun kitabını edindim
doktor banu çiftçi hamilelik doğum
doktor esra çabuk comert gebeliğe dair her şey
doktor elif pınar çakır bebekler ne ister
doktor white laurena doğal hamilelik rehberi
gina ford mutlu bebek bakımi ve burcu kutluk doğum kitabıni edindim ilk zamandna bu yana hamilelik günlüğünde kızımla konuşuyoruz, hamilelik doğum ve gebeliğe dair her şey hafta hafta hamileliği anlatıyor haftamda okuyorum diğerlerini de okudukça yeniliyorum bu konuda eşimin bilgisi de cok 17 18 20.haftalarda kızımı hissettim kitap okuyup severken , cinsiyetle alışverişe başladık ailelerimizden hediye çok geldi yakınlarımızdan çok geldi biz eşimle çok bir şey almadık tekstil ürünleri şimdiye kadar bitti şimdi sıra büyük ihtiyaçları giyinme odasına bir dolap bir beşik ve bebek arabası kaldı onlarida temin edicez, kızıma battaniye örmüştüm isimli kapı susu isimli emzik ucu anne kız bandi ve terligimi yaptim , konseptime göre pijamalarimi aldim sonrasinds kizima da ayni dekor da isimli çıkış yaptırdım şimdi de kizim.icin hediyelikleri hazırlıyorum hee şey ikk zamandan beri çok güzel gidiyor normal rutinde bir hamilelik geciriyorum sadece 3 ay uyku olru inun haricinde hicbir belirti yok , 4.hafta da öğrendim göbeğim sivrildi ve şuan ayıma göre oldukça büyük.bir göbis 🤗 hamilelik belirtim büyüyen bir göbis ve güzel gecsn zaman 🤗 esim evlenirken de destekciydi ev işleri mutfak işleri hamilel iğ im boyunca da ayni şekilde devam ediyoruz 🌸