Nurcanerva_annesi1971 30+1 olduk kızım olacak korkularımı yenmeye çalışıyorum inşallah sag salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahım😊
Melekkiz_1 duygulu62 Benmde ilk hamileliğim düğünden 3sene sonra düşünürken bır sene sonra sürpriz yaptı bize 20haftalik olduk kızımla güzel gdyorr ve sonunda nasıl çıkarcagmi düşünüyorum 😄🐣
Ece0907 Ebrugksl şaka mı ilk defa duyuyorum 29 haftalıkken ogrenmediysen biraz zor çünkü büyüdükçe kapatiyomus görmez buyuyunce doktor
Ebrugksl Ece0907 gerçekten şaka gibi ama bebişim göstermek istemiyorum bu zamana kadar ellerini ne yüzünden çekip yüzünü gördük nede bacaklarını açıp cinsiyetini öğrenebildik 😅
Byzd1 Loveis16 canım çok gecmis olsun. Peki bebekle alakalı bir sorun yaşadin mi korona olunca ve nasil geçiyor ilaç kullaniyor musun
Ece0907 Ben de 31+4 deyim benimde ilk bizimkisi durmuyo İnşallah zamanında sağlıklı bir doğum olur. İlk deneyim olduğu için tedirginim hadi hayırlısı
PoyrazzBey Ece0907 bende 31+2 yim ve ilk gebeliğim oğlum olacak ins. Ama bende bebek aşırı baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor, kaburga kemiklerime vuruyor sizde de var mı bu tür problemler 😔
yelooo Daha henüz başında olmama rağmen çok korkuyorum sırf bu yüzden çocuğu senelerce erteledim🥺Allah tüm hamileleri tek avazda kurtarsın inşallah🙏🏻
Hediye19 duygulu62 valla ben aşırı heyecanlıyım ama benim karnım ağırlarım var normal mi acaba? 5Hafta 4 günlük olduk
Tulinasenas Hediye19 normal tabi hala yerleşme ağrıları çekiyorsundur. Hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım doktora göğüs ve kasık ağrım var demiştim o da çok normal bu erken gebelik belirtileri demişti 😅
Byzd1 Bizde 28. Haftadayız minik kızımla 🌸 dolu dolu hamilelik yaşıyorum ilk günden beri bulantı kusma mide ekşimesi sabahlara kadar kusmaktan uykusuz beklemek bizde durumlar böyle hareketleri çok seyrek sabah 2 3 kere belko gecede aynı sekilde
Hediye19 Tulinasenas rabbim o ağrıları yasatttıgı için çok mutluyum rabbim herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Mucizem2022 duygulu62 yaa doğumdan değil de iyi bakabilecek miyim ilk hamilelik olunca normal tabi böyle düşünmek diyorum cinsiyeti öğrenmedik daha 6 haftalık 🐣
Havvayy duygulu62 ay maşAllah diyeyim hiç korkmuyorum doğumdan hatta bi an önce o gğn gelsin istiyorum 🙈😂paşama kavuşucam bende inşAllah 16 haftayı dolduruyoruz henüz hiçbiri şey hissetmiyorum
duygulu62 Havvayy bende öleyım 😀 herkes dıyor hamılelıgının tadını çıkar ama ben doğurmak ıstyrm bır an önce 😀
Honeyinci duygulu62 sezeryanida normal dogumuda youtubeden izledim baya canli kanli 😂 ama asla korkmuyorum ya acaba yaklasincami kotku gelcek bilmiyorum 😂 yarin 12 haftalik oluyoruz 🙈
Kbraackz Busra2013 Ben şuan 31+5 haftalığım, merak etmeyin ilerde öyle çok hissedeceksiniz ki, içerde bağırsaklarınız yer değiştiriyormuş gibi 😄🌸
Tulinasenas Kbraackz aramızda 1-2 var hahah gerçekten içimi karıştırıyormuş gibi hissediyorum yattığımda sürekli dürtme ve tepişme hali içinde asla uslu durmuyor 😂
Ebru2108 duygulu62 Allah razı olsun inşallah öyle olur ♥️ Çok kötü hissediyorum Rabbim herkese huzur versin
Mervesmsek22 duygulu62 18 haftalığınız ama hala cinsiyetini öğrenemedik minik faremin ilk hamileliğim korkuyorum doğumdan
Kbraackz Tulinasenas bizimkiside öyle özelliklede geceleri hareketli minnoş kızım, eşim şaşırıyor bazen baya tekmeliyor diye, diyorum ne sandın hareket ediyor diyince daha ufak şeyler sanıyordu sanırım 😅😅