Ceysii01 evet canım ağrılar kanama olmadığı müddetçe normal bebişler büyüyor Allahın izniyle🙏🏻 O halde kabızlık demir ilacından kaynaklıdır canım çok rahatsızsan doktorundan ilacı değişmesini ya da demirin iyiyse acaba kullanmasam mı hocam diye rica edebilirsin. Benim de demir iyi çıktı ama kansızlık baya çıktı bende genetik kansızlık var anemi taşıyıcısıyım bi işe yaramaz ilaçlar ama yine de deneyelim dedi doktor inşallah işe yarar vitamin + demir kullanıyorum bakalım🤷‍♀️ Canım vajina da pat pat olmadı idrardan sonra sanki hava varmış gibi oluyor ama rahatsızlık vermediği için önemsemedim. Fitil kanama olmadan almak ne kadar doğru bilemedim🤷‍♀️ Vallahi kuzum sol bilmiyorum ama kasıklarım misal dün bile adet ağrısı gibi bi ağrı oldu yine onun dışında gaz sancısı böyle şişiyorum falan herkes sola yatmayı önerir ama ben sağda rahat oluyorum solda rahatsızım onu da anlamadım gidiyor bakalım bi şekilde😅

Papatya-Kokusu Cnm bu hastane 3 sene oldu açilali tam covid baslamadan once yeni yeni tamamlaniyodu icindeki servisler sonra covid olunca dogumhane kati covid servisi olmus suan sadece 2 dogumsa ve sezeryansa aliolarmis ilk dogum zaten yaptirmiyolarmis yoksa covidden once hastanede annemin rahmini aldilar yaninda kalmistim gercekten özel yaninda halt etmis öyle güzeldi dogumhanesi odalari ☺

Ceysii01 daha yükümüz yok bi de 😅 yanlar benim de ara ara ağrıyor bazen karnımın içi acıyor bazen rahimde ufak ufak ağrılar oluyor 😂 ne ağrıymış arkadaş artık ağrılarla kanka olucaz kabullenicez mecbur 😅

Ayse254 Alıştım artık ama yinede insani geriyoo ama dedin gibi şu sıra belimi hiç bir yastik rahat ettirmiyo 🥺🤣

busrakoylu Cnm ben transfer oldumdada kullaniyodum hemde günde 3 adet 9 hafta bittinde biraktim progestani artik yaklasik ozamana kadar hiç tehlikem olmadi halde proluton depot igne oluyodum yaklasik 55 tane olmusumdur eger vajinal damar seyirmesi olursa fitili veriyolar bende kullanmiyorum diye seviniyodum cunku fitil cok fazla sulu akinti yapiyodu

Ceysii01 benimde halla ense kalınlıklarına bakılmadı biri iki hafta geriden geliyor 3 hafta snra detaylıya git dedi doktor orda herşeye bakılır heralde senin kac haftalık oldu canım cinsyette biri benziyor dedi diğeri tam belli oldu ::)

zehranurr canım sana birsy sorcam seninde ikizler vardı Allah bağışlasın 🥰 bnde ikiz gebeyim siz kaçinci haftada detaylı ultrasona girdiniz ikizlerde nasıl oluyor

ikizAnnesi_AB bende yarindan sonra 15 haftaya baslamis oluyorum 🤰🧿 daha cinsiyetib c sini bile söylemediler hic benimkilerin biri tam adet tarihimle uyumlu digeri adet tarihimden 3 veya 4 gün önden gidiyo doktor gelisimleri hep uyumlu dedi . Bebiisn biri uzun duruyo digeri daha topluca 😁 herkes uzun olan erkektir toplu olan kiz diyolar benimde icime iki kiz diye doguyodu hep

Ceysii01 canım bende ikiz gebeyim 23 haftadayiz.. 12 haftada ikili tarama yapıldı ende kalinligi nazal kemikleri bel ve karın boşluklarına bakıldı.. çünkü ikiz gebelik zaten riskli gebelik hepimiz biliyoruz sen özele mi devam ediyorsun iyi bir doktor araştır bende test sonuçları çok önemli deil dedim ama sağlık bakanlığı istiyormuş eğer sen istemiyorsan imzalı kağıt dedilerdi bana

Ceysii01 ahhh o pat pat atma sende demi oldu benimde oluyor doktor normal dedi dün fıtık seklinde progestona başladık bizde bakalım degisiklik olacak mı ben çok korkmuştum acaba nedir o pat pat

Pinarakts cnm benim medicalparkti tedavim boyjnca sonra hem özel hem devlet olarak gidiyorum ben ikisinede gidiyorum yani özelde sordular gerek yok dediler devlete 3 gun önce gittim onlar sormadi bile ayrica ilk defa senden duydun kagit imzalatani cunku cogu kisi yaptirmiyo

Pinarakts bende 3 gün önce gittim yanlariimiz dedimiz kisimlarda benin agrilarim hep vardi alt karindada belimdede sizilar sanci gibi oluyodu normal dediler hep 2 gün bu dedin pat pat seklinde icerdeki damarin kendini kasip birakti gibi seyirmeler hissettim doktora söyledim oda gunde 1 tane fitil kullan belki iyi gelir dedi zaten 2 gün oldu sadece suan yok

Ceysii01 evet bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım sizin gibi bende hemn dev hem özele gidiyorum. 3 lubtaramayi devlletteki doktor istedi bende ben istemiyorum sonucu ne olursa olsun dedim o zaman imzalı kağıt allaim dedi prosedürü uzun ve saçma geldi verdim kanları çekildim

zehranurr öyle mi bnda iki hafta snra git dedi buradaki doktorum iki hafta snra biri 20 haftalık olucak biri 17 haftalık iki hafta geriden geliyor tabi ozmna kdr haftasını yakalar mı bilmiyorum 🤷‍♂️ üç hafta mı beklesem 21 haftaya kdr

Ceysii01 hıı anladım canım transfer oldugunu bilmiyordum doğrudur o zaman sağlıkla kavuşun inşallah kuzum🙏🏻🌸