Ceysii01 sadece 22. Hafta da ayrıntılı ultrason yaptır canm diğer lerine gerek yok benim de ikiz gebelik diğer testleri önermedi doktorum ayrıntılı çok pahalı gücün varsa yaptır bence ben yaptırmadım malesef devlette te yaptirabilirsin ben bilmiyordum önce baya geç kaldın randevu için daum 23 haftalık vermediler bana devlet 20 haftalık ken yapıyor şimdiden randevu oluştur bence
İkiz bekleyen anneleer 🌸
Aminella Evet cnm beende öyle düşündüm sadece detayli ultrasona gitmek istiyorum ama onun oncesinde ense kalinlina vs hiç biseye bakmadilar zaten sirf orda kaydim olsun testler ultrason falan icin diye gidiyorum ama doktor perinatolojiye ne zaman yönlendircek bilmiyorum yoksa bende simdiden almak istiyorum ama yönlendirme olmadan alamiyorum zaten sadece arastirmalarda perinatoloji var
Ceysii01 doğrudur canım, bende aynen 6 yıldır olmadı sağlıkla kavuşalım inşallah🙏🏻🌸
busrakoylu inşallah cnm bide merak ediyorum bilgin varmi benim kabizlik ve agrilar devam ediyo sendede varmi 2 gündürde midem hassas oldu resmen bogazim alev aldi 🙄😁
Ceysii01 devlette doktor var mı ki bana hep asistan geliyor 😂
26+5 çift yumurta bebelerim var🧿 ikili test yaptırmadı doktor gerek yok hatalı çıkabilir dedi. Ultrasondan ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı. Herşey yolunda çok şükür rahim ağzı uzunluğu bebeklerin kilo falan. 2 hafta sonraya kontrolüm var
Papatya-Kokusu 🤭🤣 Var kız sükür asistanlar bakmiyor ama bilgi yetersizligi yüzünden mecbur özele gidiyorum devlette tahlillrrde vs lazim
Ceysii01 kabızlık yok kuzum şimdilik çok şükür eğer demir ilacı vs kullanıyorsan o yapıyor diyorlar ama bende yapmadı bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Eve mide yanması aşırı olmasa da yaşıyorum bu aralar🤦♀️ Ağrılar benim hamilelikte en iyi dostum oldular hep yaşadım ilk başlarda adet ağrısı gibi sonra gaz sancıları bel ağrısı zaten of of🙈 Bunlara da şükür onlar sağlıklı olsun her ağrıya razıyım🙏🏻☺️
merakliblog Maşallah 🧿🌸 ense kalinlina hangi haftada bakildi bide suana kadar öncesinde rahim uzunlunu suyunu hic bakip söyledilermi bide cinsiyet ne zaman söylerler cok sordum kusura bakma cnm 🙈☺
busrakoylu benimde agrilarim hep var normal dediler hep demir ilaci kullaniyorum vitaminlerim demirkm cok iyi ama yinede verdiler bi sürü vitamin falan bide benim 2 gün vajinal olarakda pat pat atma gibi biseyler oluyo doktor bitane progestan fitil koy dedi belki rahatlatir dedi öyle yaptim iyi geldi sende oldumu acaba hic bu arada benim hep sol yanim dedimiz bosluklarim agriyo genellikle ve alt karin kisminda sizilar oluyo
Ceysii01 ben şehir hastanesinede gitsem doktor bakmıyor şansıma heralde özele gidiyorum kan verdim bir kere devlette doktor sonradan beni arattı eksik kan almıslar tekrar gel diye sen düsün😂
Ayse254 Cnm ben nektari erik kompostosu kayisi zeytinyagi ne varsa hep kullandim ama zaten olan kabizlik demir ilaciyla cok artti ve bu kullandim seyler artik işey yaramiyo resmen bagisiklik kazandi vucut 😁😬 suyuda cok icerim ama olmuyo resmen davul gibi geziyorum karnim aksama kadar sert anca gece yatip sabah kalkinca rahatliyo iniyo sonra gun icinde tekrar ayni oluyo
Papatya-Kokusu oooo one öyle ya cok kötüymüş🙄 burdaki tek sorun sadece 5 dk muayne oolabiliyosun yoksa doktorlar ilgili ama bu devlette dogum yaptirilmiyo yoksa valla özel hastane gibi dogumhane kati var
Ceysii01 bünyenle alakalı o zaman canım ben bir hafta ara verdim Demir’e doktor ağrı yapar kabızlık dedi sonra yine başladım ama önlem aldım olmadı 😅 ay bu arada bel ağrısına çözüm yok mu ya 😂 pazara gittik geldik belim koptu yine hiçbir şey taşımadım gezmem yeterli haftaya işe başlıcam bi de 😅
Ceysii01 ya neden yapılmıyor canım kücük devlet hastanesi mi şehir araştırma hastanesi mi
Ceysii01 evet canım ağrılar kanama olmadığı müddetçe normal bebişler büyüyor Allahın izniyle🙏🏻 O halde kabızlık demir ilacından kaynaklıdır canım çok rahatsızsan doktorundan ilacı değişmesini ya da demirin iyiyse acaba kullanmasam mı hocam diye rica edebilirsin. Benim de demir iyi çıktı ama kansızlık baya çıktı bende genetik kansızlık var anemi taşıyıcısıyım bi işe yaramaz ilaçlar ama yine de deneyelim dedi doktor inşallah işe yarar vitamin + demir kullanıyorum bakalım🤷♀️ Canım vajina da pat pat olmadı idrardan sonra sanki hava varmış gibi oluyor ama rahatsızlık vermediği için önemsemedim. Fitil kanama olmadan almak ne kadar doğru bilemedim🤷♀️ Vallahi kuzum sol bilmiyorum ama kasıklarım misal dün bile adet ağrısı gibi bi ağrı oldu yine onun dışında gaz sancısı böyle şişiyorum falan herkes sola yatmayı önerir ama ben sağda rahat oluyorum solda rahatsızım onu da anlamadım gidiyor bakalım bi şekilde😅
Papatya-Kokusu Cnm bu hastane 3 sene oldu açilali tam covid baslamadan once yeni yeni tamamlaniyodu icindeki servisler sonra covid olunca dogumhane kati covid servisi olmus suan sadece 2 dogumsa ve sezeryansa aliolarmis ilk dogum zaten yaptirmiyolarmis yoksa covidden once hastanede annemin rahmini aldilar yaninda kalmistim gercekten özel yaninda halt etmis öyle güzeldi dogumhanesi odalari ☺