Kizlar merhaba 15 haftaya giricez 1 gün sonra 3 gün önce devlete gittim ikili testle ilgili bisey demedide sormadida belki rahim agzi uzunlunu ölçer suyuna bakar ense kalinlina bakar diyodum ama 5 dk bile bakmadi hersey yolunda dedi okadar 12 haftada özeldeki doktorum ikili test sormustu ikiz oldugu icin gerek görmüyorum yaptirma dedi zaten bende yaptirmak istemiyodum sizde durumlar nasil suan 🌸

Ceysii01 bende de ikili test istenmedi ama ikizlere ikili test yapılamayacağı için ense kalınlığı burun kemiği vs daha sık kontrol gerekiyor. Benim 12. Haftadan itibaren sık sık özenle takip edilmişti bunlar.

Ceysii01 canım ikili testi yaptırdım keşke yaptırmaz olaydım kendi rızamla olmadı ama özelde ki doktor zoruyla oldu orta risk cıktı benim günlerim haftalarım zehir oldu şimdi ki aklım olsa hiç bulaşmam doktorunda istememişse ne ala ki doğrusu da o diye biliyorum ardından prof perinatoloji uzmanına gittim herşey normaldi çok şükür zaten ikili testi o da önermedi hatta nifty testi bile ikiz gebelikte doğru çıkmıyormuş. Artık bende devlette devam edeceğim özeli bıraktım hakkımızda hayırlısı bakalım🙏🏻 Bana iyi diyip göndersinler detaylara inmesinler zaten anksiyetem var olur olmadık herşeyi takıyorum🤦‍♀️ Olursa zaten yapacak bişey yok Allahtan gelen başımız üstüne ama bi ihtimal uğruna insanın hamileliği zehir oluyor🤷‍♀️

zehranurr devlette gerçekten doktor iyide olsa muayne süreleri 5 dk bu merak ettim şeyleri normalde bu haftada söylemeleri lazimdi sanirim

busrakoylu Bende başından beri istemedim herşey kabulum zaten 6 yillik zor süreçti bide hamilelimi zehir etmek istemedim özeldeki doktorum cok iyi yeni başladim ona devlettekindende memnunum ama 5 dk bile bakmiyolar ne eline ne koluna ne ensr kalinlina rahim uzunlunu suyunu yani bunlara en azindan bakmasi lazimdi bu haftada ama lafini bile etmedi sormadi bile mecbur özele gitmek zorunda kaliyorum detayli bilgi için devlette sadece aylik kan uyuşmazlik testime baktirmak ve tahliiller icin gidiyorum ordada kaydim olsun diye

Ceysii01 sadece 22. Hafta da ayrıntılı ultrason yaptır canm diğer lerine gerek yok benim de ikiz gebelik diğer testleri önermedi doktorum ayrıntılı çok pahalı gücün varsa yaptır bence ben yaptırmadım malesef devlette te yaptirabilirsin ben bilmiyordum önce baya geç kaldın randevu için daum 23 haftalık vermediler bana devlet 20 haftalık ken yapıyor şimdiden randevu oluştur bence

Aminella Evet cnm beende öyle düşündüm sadece detayli ultrasona gitmek istiyorum ama onun oncesinde ense kalinlina vs hiç biseye bakmadilar zaten sirf orda kaydim olsun testler ultrason falan icin diye gidiyorum ama doktor perinatolojiye ne zaman yönlendircek bilmiyorum yoksa bende simdiden almak istiyorum ama yönlendirme olmadan alamiyorum zaten sadece arastirmalarda perinatoloji var

busrakoylu inşallah cnm bide merak ediyorum bilgin varmi benim kabizlik ve agrilar devam ediyo sendede varmi 2 gündürde midem hassas oldu resmen bogazim alev aldi 🙄😁

26+5 çift yumurta bebelerim var🧿 ikili test yaptırmadı doktor gerek yok hatalı çıkabilir dedi. Ultrasondan ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı. Herşey yolunda çok şükür rahim ağzı uzunluğu bebeklerin kilo falan. 2 hafta sonraya kontrolüm var

Ceysii01 kabızlık yok kuzum şimdilik çok şükür eğer demir ilacı vs kullanıyorsan o yapıyor diyorlar ama bende yapmadı bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Eve mide yanması aşırı olmasa da yaşıyorum bu aralar🤦‍♀️ Ağrılar benim hamilelikte en iyi dostum oldular hep yaşadım ilk başlarda adet ağrısı gibi sonra gaz sancıları bel ağrısı zaten of of🙈 Bunlara da şükür onlar sağlıklı olsun her ağrıya razıyım🙏🏻☺️

merakliblog Maşallah 🧿🌸 ense kalinlina hangi haftada bakildi bide suana kadar öncesinde rahim uzunlunu suyunu hic bakip söyledilermi bide cinsiyet ne zaman söylerler cok sordum kusura bakma cnm 🙈☺

Ceysii01 beni Demir ilacı fena kabız yapıyor ama önlemimi aldım sen de deneyebilirsin sabah kalkar kalkmaz ılık su içiyorum bi de bazen önce kuru kayısı yiyip sonra ılık su içiyorum çok iyiyim 2 haftadır işe yaradı

busrakoylu benimde agrilarim hep var normal dediler hep demir ilaci kullaniyorum vitaminlerim demirkm cok iyi ama yinede verdiler bi sürü vitamin falan bide benim 2 gün vajinal olarakda pat pat atma gibi biseyler oluyo doktor bitane progestan fitil koy dedi belki rahatlatir dedi öyle yaptim iyi geldi sende oldumu acaba hic bu arada benim hep sol yanim dedimiz bosluklarim agriyo genellikle ve alt karin kisminda sizilar oluyo

Ceysii01 ben şehir hastanesinede gitsem doktor bakmıyor şansıma heralde özele gidiyorum kan verdim bir kere devlette doktor sonradan beni arattı eksik kan almıslar tekrar gel diye sen düsün😂

Ayse254 Cnm ben nektari erik kompostosu kayisi zeytinyagi ne varsa hep kullandim ama zaten olan kabizlik demir ilaciyla cok artti ve bu kullandim seyler artik işey yaramiyo resmen bagisiklik kazandi vucut 😁😬 suyuda cok icerim ama olmuyo resmen davul gibi geziyorum karnim aksama kadar sert anca gece yatip sabah kalkinca rahatliyo iniyo sonra gun icinde tekrar ayni oluyo

Papatya-Kokusu oooo one öyle ya cok kötüymüş🙄 burdaki tek sorun sadece 5 dk muayne oolabiliyosun yoksa doktorlar ilgili ama bu devlette dogum yaptirilmiyo yoksa valla özel hastane gibi dogumhane kati var

Ceysii01 bünyenle alakalı o zaman canım ben bir hafta ara verdim Demir’e doktor ağrı yapar kabızlık dedi sonra yine başladım ama önlem aldım olmadı 😅 ay bu arada bel ağrısına çözüm yok mu ya 😂 pazara gittik geldik belim koptu yine hiçbir şey taşımadım gezmem yeterli haftaya işe başlıcam bi de 😅