Ceysii01 hıı anladım canım transfer oldugunu bilmiyordum doğrudur o zaman sağlıkla kavuşun inşallah kuzum🙏🏻🌸

ikizAnnesi_AB

Ceysii01 benim doktorum hiç ikili tarama filan önermedi ikizlerde otomatik olarak değer yüksek çıkacağı için. Ense kalınlığına vs baktı herhangi bi sorun yok dedi. Şart değil ama istersen nifty test yaptırabilirsin dedi biraz maliyetli oldu ama yaptırdım şükür sonuc temiz çıktı. Detaylı ultrasondada bi terslik çıkmadı şuan 29. Haftadayız.

Nlybbc 15haftaya giricez ama ense kalinlina henüz bakmadilar bide tüp bebek zaten hersey kabulum benim merak etmiyorum bu riskleri cok yaniltici zaten 3 tup bebek yaptirdim 70 80 bin lira harcadm oyuzdende baska bisey yaptirmak istemiyorum sizinde agrilariniz varmi

zehranurr canım merhaba senin bebekler küvözde kalmış mıydı kaçar kilo doğdular ne kadar kaldılar? Ben de doğurdum 34. Haftada ciğer geliştiricileri olmuştum ciğerlerinde enfeksiyon için tedbir amaçlı antibiyotik veriyorlar bebeklerime. Solunum sıkıntısı yokmuş çok şükür 2100 ve 2400 doğdular

Pinarakts yalancı kasılma nasıl olur bilmiyorum ki ayağa kalkınca oturunca kasığım ağrıyor arada.28de randevum var o zaman sorucam rahim ağzı normal diye bişey söylemedi dr

Ceysii01 ense kalınlığına 12.haftada bakıldı. Cinsiyetler 14te %80dendi 19da kesinleşti. Her dr kontrolünde suyuna plasentaya rahim ağzı uzunluğa bakılıyor ama hep karından bakılıyor. Alttan baktırmadım hiç, alttan bakınca daha netmiş öyle diyorlar. Aklına ne gelirse sor beybi🌺

merakliblog benim daha hic biseye bakmadilar ya 🥺 cok merak ediyorum suyunu rahim agzi uzunlunu acaba kendileri bakioda banami söylemediler anlayamadim

Aminella Hem devlete hem özele gidiyorum ama doktor henüz pernatolog icin yönlendirme yapmadi ne zaman yapcak bilmiyorum insallah gecikmem 🥺

Pinarakts bana da bakıyorlar zaten her seferinde. Siz sordunuz ya ciğer geliştirici oldunuz mu diye olmadım çünkü normal çıkıyor işte çok şükür gittiğimde belki der şu haftada yapalım diye

Ceysii01 eğer devletse bakıyorlar ama söylemiyorlar tam delirmelik. Hastane personeliyim kanamam oldu diye doktora gitmiştim o da biliyor orda çalıştığımı, ben korktum ağladım falan dönüp demedi endişelenme kalp atışı var diye. Ben sordum yaşıyorlar mı ya bişey söyleyin diye bakıp not alıyordu sadece. Tövbe ettim bi daha gitmem