Likapaa bence Zeynep Duru çok güzel😍. Benim de eşim Zeynep çok istedi. Ben de Duru ama annemi de eşimi de kırmak istemedim. Siz de kırmayın eşinizi 😊
Hadi bebiş isimlerini yazalım
Kizannesi92 arkadaşım elifin yanına gülce koymuştu çok yakıştırıyorum.😊
Ahlahanim valla canım eşimde bana çok karışmadı ama ben karisiyorim 😅😅
Nasip olursa kizimin adi ayliz ada olacak🤲
Oğlum olucak adı Mustafa Kemal ❤️
gldn065807 valla arkadaşım isim konusunda eşiyle çok sıkıntı yaşadı. Eşi tutturdu babasının adı olacak diye. Onla kıyaslayınca bizim eşlerimiz Allah razı olsun bizi o anlamda sıkıntıya sokmuyorlar o sebeple bende dediği olsun dedim 😊
Rabbimin izniyle kızım olacak ismi de Zehra olacak.
Kızım olacak Allah nasip ederse Defne Liya🧿🤍 Bütün hamiş annelerden dua istiyorum🙏🏻 Doğumuma sayılı günler kaldı Allah nasip ederse ve ben biraz korkuyorum ilk gebeliğim lütfen dua edin🥰🙏🏻🥺
Ruveydahifa bende hamile olmadan önce istediğim tek isimdi şimdi 6 aylık hamileyim kızımın adı nasipse Ebrar nisa olacak ;)
Kızlar benimde erkek bebişim olacak nasipse ismini Hamza koymayı düşünüyoruz. Allah nerede hamile varsa bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşAllah. Hayırlı kandiller dilerim herkese🌺
Kızçemin adı
Asel Liva 🌸
- Ciye hamileyim eğer
kızım olursa “Aden Liya “
Oğlum olursa “ Barla veya Asil “ düşünüyorum 😍
Yektasmom bende yekta düşünüyorum ama sanki anlamı dine uygun değil mi ne kadar veremedim
melike14- Kızım olucak ismide KUMSAL olucak inşallah 🤲🏻🤰🏼
melike14- Oğluşum olacak MEHMET ARDEN koyacağız nasipse 😇
PoyrazzBey Farsça yek kelimesinden geliyor, biricik, özgün gibi anlamları var. Yanında Enes ismi de olduğu için tereddüt etmedim ben bir Yekta Kopan hayranı olarak 😍