• isimler
  • Hadi bebiş isimlerini yazalım

PoyrazzBey Farsça yek kelimesinden geliyor, biricik, özgün gibi anlamları var. Yanında Enes ismi de olduğu için tereddüt etmedim ben bir Yekta Kopan hayranı olarak 😍

Ahlahanim benim bebis kız canım ki beni kırmaz saolsun ben uğraşıyorum onla tabiki şimdi onun hakkı oğlumda demedi bile babasının ismini falan ne istiyorsan o olsun dedi ben koymuştum kızımın isminide eşim koyacak tabiki 😊

Kızım olacak inşallah Esma Rana 🌸 sağlıkla gelsin tüm bebişler😇

Cicekkiz1 kızımın adı Ayşe Hüma, bazıları Huma diyo baya kaba söylüyorlar ama çok naif bi isim aslında🙄 ben de Feyza koymayı çok istemiştim ama çevre, arkadaşlar vazgeçirdiler içimde kaldı. Siz sırf bi kaç kişi kaba buluyor diye vazgeçmeyin bence sonra içinizde kalır benim gibi..

Oglum olursa sabîr koymak istiyorum

Nesrin-57 Öyle mi o kadarını araştırmadm daha ama kulağıma çok hoş geldi çok beğenmiştim şimdilik kızım yok amaa ileride olursa o zaman düşünebilirm teşekkür ederim

melike14- kızım olacak allah izin verirse adı Aslıhan olacak 3 buçuk yaşında oğlum var oda Alparslan 🥰

2melek_annesiii Ewet anlamları önemli tabi ama kulağıma benim çok hoş gelmişti şimdilik kızım yok ama illerde kısmet olursa düşünürüz o zaman